15 dana kasnije

Gameplay. Nadam se da će do izlaska ispeglate framerate.

Kakav lud period.. od 20.3. do 15.5. izlazi hrpetina toga. Bolesno.

Ovo izgleda interesantno jer je kombinacija explore, price i borbe, inace borbe su pomalo prezbrkane i sa puno flashy efekata.

40 eura na Steamu, top!

Flipper Nadam se da će do izlaska ispeglate framerate.

Nije problem framerate nego stop motion tehnika u kojoj su odlucili raditi igru. Pricalo se da ce se to moci iskljuciti jer ovako stvarno malo izgleda kao da igras u 12fpsa.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Za ovo mi najvise zal kaj ne izlazi na plejci, bas jebeno dobro izgleda.

renda pa doci ce s vremenom. Vjeruj, Indy je veca roba od ovog i tu ces uzivat. Hellblade 2 je hellblade, interaktivan film, test za Pro konzolu. Stalker 2 taman slijedece godine ako poprave A Life. Avowed isto po svemu sudeci roba, toliko da cu ga uzeti prije KCD2

• renda

•  
          •  
          •  
          •  

chono pa nadam se, Indya jedva cekam, Hellblade mi je cudo i nadam se da budu i to pustili na plejku, Avowed nije moj djir, a Stalkera bi htel igrat.

18 dana kasnije

Izašli previewovi. Krenulo Xboxu (barem što se tiče kvalitete igara, kad već prodaja konzola ne ide.

2 mjeseci kasnije

Flipper Krenulo Xboxu (barem što se tiče kvalitete igara,

Bas ih krenulo…

South of septičke.

Osrednjih igara ne fali. Ja izbrisao Atomfall nakon pola sata.

Giphy - sad batman GIF

solidmerlin ja nakon još manje, jednostavno mi igra nikak nije sjela…

Izgleda kul, reza na SeX dinamicna od 1080p do 4K @60fps. Stop motion moguce ugasiti u igri ali ne u animacijama. Animacije su 30fps sa 15fps facijalistike.

Fenix samo što je critics recommmend 66%, a i ne sjecam se kada sam zadnji puta zaigrao igru sa ocjenom na meti ili opencritic izmedju 75 i ajmo reci 82-83 da je valjala.

Nemam pojma, ne brinu me ocjene. Ja ću je svakako odigrat jer mi se na prvu svidjela. Ako i ne valja, imam sta igrati. Astro Bota, Kingdom Come II koji je došao jučer ili Split Fiction. Ili…ma toliko izbora.

92% na Steamu, ceka se sutra

solidmerlin na videu izgleda jako dobro, to bum sigurno igral od prvog dana… Ta mi je igra prošla ispod radara, nisam do nedavno ni znal da postoji.

• renda

•  
                    •  
                    •  
                    •  

Ako ikad dodje na plejku, day one.