Fenix samo što je critics recommmend 66%, a i ne sjecam se kada sam zadnji puta zaigrao igru sa ocjenom na meti ili opencritic izmedju 75 i ajmo reci 82-83 da je valjala.

Nemam pojma, ne brinu me ocjene. Ja ću je svakako odigrat jer mi se na prvu svidjela. Ako i ne valja, imam sta igrati. Astro Bota, Kingdom Come II koji je došao jučer ili Split Fiction. Ili…ma toliko izbora.

92% na Steamu, ceka se sutra

solidmerlin na videu izgleda jako dobro, to bum sigurno igral od prvog dana… Ta mi je igra prošla ispod radara, nisam do nedavno ni znal da postoji.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Ako ikad dodje na plejku, day one.

Skida se, 42GB - nije opasno.

montoya malo je reviewova, nekih 200tinjak, ali 93% drzi. Javi dojmove. Uzimam na slijedecoj placi

Igral do maloprije, završil prva 3 chaptera za točno 2 sata. Vrlo zadovoljan viđenim, jedina primjedba zapravo je povremeno brejkanje, no toga nema puno pa se pregrmi. Posebno kad je sve ostalo tak dobro. Krenuvši od prekrasne pastelaste grafike i level dizajna, do vhunske zvučne podloge.

U igri postoji tipka za napad, no tu su i magije na RT/LT i RB/LB tipkama i mogu se kombinirati zavisno od neprijatelja; može ga se recimo povući k sebi, zalediti na tren ili odbiti projektil. To su i glavne mehanike igre u svijetu u kojem se Hazel nalazi. Borbe su uvijek smještene u zagrađeni dio gdje se onda pojavljuju neprijatelji, ali gdje se nalaze i heal i area heal "jezgre". Kad pobijedite sve neprijatelje i usišete im dušu za svoj heal, ostaje area jezgra, koju nakon što izvučete, taj dio svijeta se opet pretvara u prekrasnu prirodu, a demonske spore i trnje nestaju.

Priča je o potrazi za majkom od Hazel, koju skupa s kućom odnosi uragan. Hazel tragove nalazi kroz spiritualni svijet, sljedeći jednu obitelj koja također prolazi kroz razne prepreke, te pri tome uči Hazel nove pokrete. Ima tu još pomagača, kao što je velika riba koja govori, a i zna puno toga…

To je početak ove vrhunske igre, preporuka!

Znaci roba! Jedva cekam

Jedva čekam krenuti. Malo ću uzet pauzu od KCD II idućih dana, pa ću ovo igrat. Drago mi da nije predugačka.

Dovrsavam Avowed za koji dan i bacam se na ovo, izgleda jako zanimljivo!

Završil Chapter 7, mislim od 14, točno pet i pol sati igranja. Dva boss fighta, spawn lutak za terene gdje Hazel ne može, bježanje od "tame", sve bolji level dizajn, fantastični soundtrack, novi outfit - zasad mi je ovo 9/10

Probao bi ovo ali ne stignem. Zapoceo Split Fiction i AC Shadows ali ne stizem ni to 🥲

Završil ujutro s igrom. 10h 10min

Apsolutna preporuka za sve, genijalna igra sa, može se reći, epskim soundtrackom.

Ako je ostatak igre spektakularan kao uvod, stvarno će biti super igra. Kako igra vizualno izgleda i zvuči, to je čudo. Predivno, stvarno predivno. Uvod je na tragu najboljih Uncharteda.

Krenuo i ja jučer, odigrao prva dva poglavlja. Vrlo ugodno iznenađen, trenutno me jako vuče za igranje dalje.

Treba nam ovakav MS. Osim Stalkera 2, nemaju lose igre u ovom novom valu, izgleda da je ovo na razini Indiane, bas neocekivano osvjezenje

mjesec kasnije

Zavrsio prvi chapter. Simpaticno, lijepo, atmosfericno i linearno iskustvo. Zanimljivo. Top.

Kiša pada ali lik kao da je uvijek na suhom, ne pada po njoj. Tako mi djeluje.

Borba je bezveze, bolje bi bilo da je nema.

Muzika je dislocirana, nikako se ne uklapa u scenu.