Predstavljena na Xbox Showcaseu ove godine, a riječ je o akcijskoj avanturi iz trećeg lica koju razvija Microsoft, odnosno studio Compulsion Games. Igra je smještena u fiktivni američki jug i nije WOKE! Znači, za većinu s foruma automatski GOTY.

• ŽANR: Akcijska avantura iz trećeg lica
  • Izdavač: Microsoft
  • Kreator: Compulsion Games (Xbox Studios)
  • Platforme (zasad): PC i Xbox
  • Izlazi: 8. 4. 2025.
  • Unreal Engine 5

Mene je oduševio prvi prikaz i imam neki osjećaj da bi igra moga biti tihi hit 2025. godine. Jučer sam naišao na Twitteru na kratki gif iz zadnjeg builda i stvarno artistički izgleda jako, jako lijepo. Nadam se da će Compulsion uz asistenciju drugih Xbox studija napraviti dobru igru. Potencijal je svakako tu.

Twitter GIF:

• FFA +1

Izgleda brutalno, ta me se najvise dojmila na onoj konfi od boxa, bude to i na plejku kad tad izaslo.

renda sve izlazi na PS. Zapravo sve ce izlaziti svugdje, nema vise ekosustava

revo ako ovaj plan MSa zazivi, nema vise Xboxa, MS ce biti mega publisher sa svojom platformom, konzola im nije potrebna

chono potrebna im je samo nisu sposobni bit konkurentni.

Imas svoju konzolu znaci imas svoj store na kojem prodajes svoje igre sa 100% zarade, a tuđe nit oro nit kopo ~30% zarade.

Na nintendu i sony konzoli nece imat nikakvu svoju platformu.

revo prodaju oni sa svog storea i guraju GP i bez Boxa. Zaboravljas na PC koji zna uzeti veci dio pie charta

21 dana kasnije

15 dana kasnije

Gameplay. Nadam se da će do izlaska ispeglate framerate.

Kakav lud period.. od 20.3. do 15.5. izlazi hrpetina toga. Bolesno.

Ovo izgleda interesantno jer je kombinacija explore, price i borbe, inace borbe su pomalo prezbrkane i sa puno flashy efekata.

40 eura na Steamu, top!

Flipper Nadam se da će do izlaska ispeglate framerate.

Nije problem framerate nego stop motion tehnika u kojoj su odlucili raditi igru. Pricalo se da ce se to moci iskljuciti jer ovako stvarno malo izgleda kao da igras u 12fpsa.

• renda

•  
              •  
              •  
              •  

Za ovo mi najvise zal kaj ne izlazi na plejci, bas jebeno dobro izgleda.

renda pa doci ce s vremenom. Vjeruj, Indy je veca roba od ovog i tu ces uzivat. Hellblade 2 je hellblade, interaktivan film, test za Pro konzolu. Stalker 2 taman slijedece godine ako poprave A Life. Avowed isto po svemu sudeci roba, toliko da cu ga uzeti prije KCD2

• renda

•  
                  •  
                  •  
                  •  

chono pa nadam se, Indya jedva cekam, Hellblade mi je cudo i nadam se da budu i to pustili na plejku, Avowed nije moj djir, a Stalkera bi htel igrat.

18 dana kasnije

Izašli previewovi. Krenulo Xboxu (barem što se tiče kvalitete igara, kad već prodaja konzola ne ide.

2 mjeseci kasnije

Flipper Krenulo Xboxu (barem što se tiče kvalitete igara,

Bas ih krenulo…

South of septičke.

Osrednjih igara ne fali. Ja izbrisao Atomfall nakon pola sata.

Giphy - sad batman GIF

solidmerlin ja nakon još manje, jednostavno mi igra nikak nije sjela…

Izgleda kul, reza na SeX dinamicna od 1080p do 4K @60fps. Stop motion moguce ugasiti u igri ali ne u animacijama. Animacije su 30fps sa 15fps facijalistike.