Podržavam.
Ekskluzive samo koriste proizvođaču hardwarea, nikom drugome. Neki se ljudi igraju na čemu god žele, dokle god to ne utječe previše na kvalitetu / raspoložive resurse da se realizira neka vizije igre.
Xbox više neće imati ekskluzive, a i Hellblade 2 je bio pogreška, tvrdi Microsoftu blizak novinar
@chono oh boiii
I nama je omogućio da kupimo samo jednu konzolu / PC i uštedimo love.
Najjači vođa ikada.
Super, samo da neujebu TES6…
Hvala Phil sta si tako los poslovođa .
Mislim da će Nintendo postati jako bitna platforma za Sony/MS ako Switch2 bude dovoljno jaka konzola.
fensisuperstar pa bio je, trebao je izaci van Box sustava i po punoj cijeni za PS mimo GPa da izgenerira lovu. Steta, jer se radi o jedinom dobrom UE5 naslovu.
Fable, Avowed… jebote uz ove naslove u 2024. MS je izbacio odnosno izbacit ce masu toga
Šteta radi konkurencije, jer ovo bi bilo ravno kraju konzole/xbox hardwarea, ali kad sam vidio da se Indiana prodala svega u cca 120tisuća primjeraka i to većinom na PC, onda je razumljiv potez.
(Jedino mi nikako nije jasan totalni izostanak marketinga za igre, ono This is Xbox je promašaj, po meni)
somethingwrong Samo 120k ? To je baš šteta. Po vašim dojmovima se radi o odličnoj igri. Nadam se da će se na kraju prodati u dovoljno primjeraka da se u očima izdavača/developera ocjeni kao uspjeh.
I'm coming back from retirement.
Vremenske ekskluzive mi ne smetaju, ne moram nesto odmah igrati ali novi Gearsi, Indy i The Outer Worlds 2 mi spadaju medju najiscekivanije naslove zato hvala Philu i ekipi.
Lepo sam rekao jos pre godinu dana da ocekujem Elder Scrolls 6. i Fallout na Soniju i to u najgorem slucaju kao vremenski ogranicene ekskluzive.
Te 2 igre naprosto zbog ogromne baze i uticaja na gejming ne mozes ograniciti.
Elder Scrolls samo na xboksu mi je zvucalo kao sf film b produkcije.
Poslednji korak ka ovoj tranziciji jeste Halo na ps5 ili ps6.
Evo navodno brzo dolazi remake Obliviona.
Grafičko šminkanje na stranu ta igra ima ogrome probleme u scalingu i leveliranju…
Morat će dobro zasukat rukave da to isprave.