• Gaming Vijesti
  • Xbox više neće imati ekskluzive, a i Hellblade 2 je bio pogreška, tvrdi Microsoftu blizak novinar

Pročitaj na portalu
Članak

Xbox više neće imati ekskluzive, a i Hellblade 2 je bio pogreška, tvrdi Microsoftu blizak novinar

Jedan od najistaknutijih novinara industrije po pitanju Xboxa, Jez Corden s Windows Centrala, koji Microsoftu često posluži kao neslužbeno glasilo, na X-u je poručio kako u 2025. slijedi definitivni kraj ekskluziva od Microsofta.

Podržavam.
Ekskluzive samo koriste proizvođaču hardwarea, nikom drugome. Neki se ljudi igraju na čemu god žele, dokle god to ne utječe previše na kvalitetu / raspoložive resurse da se realizira neka vizije igre.

Ajde da zalijepimo dok još ima smisla:

XCENSION on X: "@DaGeekyNerd @IGN You still need an Xbox to play all the  biggest games coming this year 🙃 https://t.co/CcJBi3NT8D" / X

Zaboravili su staviti i onaj drlog od Stalkera.

Nema se šta igrati pa je tetak File riješio.

I nama je omogućio da kupimo samo jednu konzolu / PC i uštedimo love.

Najjači vođa ikada.

Super, samo da neujebu TES6…

Hvala Phil sta si tako los poslovođa .

Mislim da će Nintendo postati jako bitna platforma za Sony/MS ako Switch2 bude dovoljno jaka konzola.

fensisuperstar pa bio je, trebao je izaci van Box sustava i po punoj cijeni za PS mimo GPa da izgenerira lovu. Steta, jer se radi o jedinom dobrom UE5 naslovu.

Fable, Avowed… jebote uz ove naslove u 2024. MS je izbacio odnosno izbacit ce masu toga

Šteta radi konkurencije, jer ovo bi bilo ravno kraju konzole/xbox hardwarea, ali kad sam vidio da se Indiana prodala svega u cca 120tisuća primjeraka i to većinom na PC, onda je razumljiv potez.
(Jedino mi nikako nije jasan totalni izostanak marketinga za igre, ono This is Xbox je promašaj, po meni)

somethingwrong Samo 120k ? To je baš šteta. Po vašim dojmovima se radi o odličnoj igri. Nadam se da će se na kraju prodati u dovoljno primjeraka da se u očima izdavača/developera ocjeni kao uspjeh.

StarFox_N nema brojki, Steam ne daje to javno. A i ovo je MSu cisti GP naslov, pogotovo jer MS broji box i PC GP zasebno. Njihove metrike su malo specificne i isto tako privatne

I'm coming back from retirement.

Vremenske ekskluzive mi ne smetaju, ne moram nesto odmah igrati ali novi Gearsi, Indy i The Outer Worlds 2 mi spadaju medju najiscekivanije naslove zato hvala Philu i ekipi.

Lepo sam rekao jos pre godinu dana da ocekujem Elder Scrolls 6. i Fallout na Soniju i to u najgorem slucaju kao vremenski ogranicene ekskluzive.

Te 2 igre naprosto zbog ogromne baze i uticaja na gejming ne mozes ograniciti.

Elder Scrolls samo na xboksu mi je zvucalo kao sf film b produkcije.

Poslednji korak ka ovoj tranziciji jeste Halo na ps5 ili ps6.

Evo navodno brzo dolazi remake Obliviona.

Grafičko šminkanje na stranu ta igra ima ogrome probleme u scalingu i leveliranju…

Morat će dobro zasukat rukave da to isprave.