Moze neko prepricati kako idu sesije? Dakle sta se tacno ovdje radi i ima li veze sa gl igrom…

Miro od 12 do 15h? Sta nije cili dan? ili vise dana?

Evo napokon san probao i ovo je sve suprotno od cega san se nadao i zamisljao.

Ovo je najlakse nazvati speedrun roguelite

Znaci mapa uvik ista ali to ce se vjerovatno minjati ovisno koji se glavni boss odabere. Istrazivanja nema jer krece krug koji se smanjiva kao u battle royalu u njemu vam skida hp ne skroz jako ali ga skida. Znaci treba trcati i ubijati neprijatelje i bossove. Neprijatelji daju rune a bosovi osim runa ponude 3 nadogranje kao perk ili novo oruzje.

Onda moras znaci letiti od bossa do bossa da se ojacas i ubijes zavrsnog bossa nakon toga je kao gotov prvi dan, opet ide to isto drugi dan i treci dan ide zavrsni boss tu smo izgubili.

Sam nemozes, mozda ce se i kasnije moci ali ce onda sve biti tesko jer jebiga fale dva igraca koja pomazu i ako poginete svi gotovo je.

Ako pogines dok ides prema zadnjem bossu a ne stignu te oziviti igra ti smanji 1 lv i to je kazna na zadnjem bossu ako pogines cekas na podu da te ozive. Ozivljavaju te tako da tucu po tebi da se neki krug smanji.

Lv up je automataki ne biras sam sto bi dizao.

A kad zavrsis imas neke rune koje mozes nositi sa sobom za drugi run ali su ovo sto sam dobio ocajne i sa nicim nisi jaci kad krenes ponovo.

Jos moran napomenuti da nije u 60fpsa bas trza kad vrtis kameru bas nervira. I posto je online osjeti se lag kad radis dodge od napada bossa i to jebeno nervira.

Meni se ne sviđa, mozda dadu kakvu open betu pa da svi probate jer je igra bas specificna i definitivno nije za svakoga

Nemojte protiv Froma jer nemoguce da im igre trzaju ili nisu genijalna remek djela.

Mislim da nitko nikad nije rekao da su tehnicki ugledna firma, bas naprotiv.

Sto se ostalog tice, nema se tu sta rec, makar ovo ni meni ne treba pa necu ni probat

Nit meni se to ne dopada. Vise mi izgleda kao igra za streamere

Meni je ovo od prve najave jako smrdilo… Sad sve vise vidim da sam u pravu. Cashgrab na ime, kako je revo iznad napisao, vuce na igru za streamere, a ne prave fanove.

Lagani skip za mene, cekamo sljedecu "pravu" FS igru…

Probao jos koji run ali taj speedrun dio mi jednostavno ne sida.

Nemozes lagano istrazivati nego samo leti.

Izbrisano i zaboravljeno

Ceka se pravi nastavak

Nisam još čuo drugačija mišljenja, gro ljudi isto govori 🙂 I meni je čar njihove igre u tom sporom istraživanju, odmjeravanju i sličnim stvarima. Valjda i njima treba neki cashgrab, ne znam.

Ne znam čemu ovo treba Fromu.

Bezvezno.

Odigrao dvije runde i obrisao.

Kaj da igram neki Horde mod.

Na što oni troše resurse.

foggy

Da istrazivanja nema

Koliko san skuzio spawnas se na mapi i valjda nakon puno runova znati ces di su bossovi u stavljas marker na bossa i sva tri letite tamo ga ubiti i onda na sljedeceg.

Ali fali recimo voice chat da mozes pricati sa ljudima i odrediti neku taktiku ovako samo stavljanje markera je jedina komunikacija.

Recimo maloprije kad mi je dokurcilo bilo je ovako. Idemo nas 3 do bosa koji je bio u podrumu dvorca ubijemo ga ali stigne nas krug koji skida hp onda tricmo i jedva nađemo izlaz iz dvorca u trecanju naletim na jos jednog bossa nas 2 ga krenemo ubijati a treci je pobiga negdi. Ovaj moj 2 puta pogine a drugi put ga nisan stiga oziviti pa san osta sam i ubijem bossa on dropa kao neku kuglu di ima nagrade vidim top mac i jos neki bonusi a ja san u toj zoni di mi uzima hp i brzinski se mislin sto odabrati ali dolazi mi sa leđa obican neprijatelj i ubije me. Nema me ko oziviti i spawna me na kraju kod glavnog bossa di je ovaj prvi otrcao izgubio san lv i duše i nisan odabra nista od onih nagrada.

Znaci sve je bilo za kurac, nakon sto ubijemo glavnog bossa od prvog dana krenemo u drugi dan i jednog mi suigraca izbaci.

Ma reko hvala dosta je

Odmah u startu sam rekao da mi se ne sviđa koncept i da preskačem. Vidim da nisam pogriješio.

Čeka se pravi nastavak. Nadam se s nekim većim iskorakom u tehničkom smislu.

StarFox_N Čeka se pravi nastavak

Nastavak čega? Elden Ringa? Ili neke from softove igre?
            Ako ovo sjebu to može i lagano biti kraj znaš.

revo Kraj cega ?

takvih igara od studija. Forspoken je sjebo Luminous, Novi Saints row je pokopao Volition, Aliens: Colonial Marines i TimeGate, Gollum je pretvorio Daedalic iz developera u publishera koliko je loš bio. Tak da ono sam kažem.

revo Nadam se kraj gluposti koje nekad napiše. Ovo je neki side-spin-nešto, da umre prije nego krene ne bi se ništa firmi desilo.

Krajem prošle godine, Hidetaka je potvrdio da rade na više novih igara ,od kojijh je jedna (nadam se) novi dark fantasy souls-like. Nakon Eledn Ringa je izjavio da nikako ne može shvatiti zašto je ER toliko popularan jer to za njega baš i nije neka vizija idealne igre.

Koliko sam vidio ovo je projekt napravljen na bazi postojećih asseta u kratkom vremenu sa minimalnim resursima. Ako se dobro proda, super, imaju još jedan izvor prihoda, ako ne sumnjam da će ikako utjecat na sljedeću ozbiljniju igru.