Kako izgleda, Elden Ring će mi biti najigranija igra ove generacije. Sad već imam blizu 300 sati.

ER mi je ponajbolja igra generacije. Ekspanzija mi je isto bila odlična (uz nekoliko kritika).

Opet nemam nikakvu želju niti hype za Nightreign. Nula.

Možda sam ga previše igrao pa se zasitio… Ne znam. Uglavnom preskačem.

Dodacu te u bliske prijatelje (trece vrste) zbog prvog odlomka. 🤠

StarFox_N Opet nemam nikakvu želju niti hype za Nightreign. Nula.

mene baš privlači taj cooperativni način igranja sa preset herojima. Vraća me u one početke kad sam tek počeo igrati souls igre.
      Havel cosplayeri i Black Iron Tarkus. Ahhhhh
      Samo nek dodaju Giant Dada i Let me solo her presetove i igru ću platit 200 eura ako treba.

milicevic87

Meni već jest najigranija, sa ekspanzijom imam oko 340 sati, a i najbolja mi igra (zasad) koju sam igrao na PS5. Što se tiče ER: Nightreigna, vjerojatno ću i njega zaigrati.

Ovu novu igru ne radi Miyazaki? O'šli u GaaS.
        Trejler me se nije dojmio baš,izgleda dosta zastarjelo već

Hvala za info. Ne zvuči kao igra za mene. Možda na nekoj velikoj akciji.

Torgue "circle gets smaller"
        Elden Ring BR?
        Da su ovo napravili nakon što ih Sony kupi kakvo bi to pljuvanje bilo

Nisam ni ja ziher što mislit.

Možda će bit genijalno, možda promašaj. Lootanje i exploring preko dana uz ponekog bossa, a onda show po noći uz smanjenu zonu kretanja.

U svakom slučaju mi je čudno vidjet te battle royal spike u Souls igri, al nema smisla pametovat dok ne vidim konkretno.

Tuhy je, teško je ocijeniti kakvo će doista biti. Samo grafički već izgleda dosta staro

Meni je zanimljiva ideja i neka samo eksperimentiraju. Očito imaju više timova, a ER je dovoljno jak IP da će prodat milijune kopija neovisno o žanru, pogotovo za 40-ak dolara po igri, bilo bi šteta propustit

A Miyazaki osobno radi na nečem skroz drugom

Do sad nisu pogriješili a i da flopnu to je samo dlc.

Fenix Istina, nema ništa lose u eksperimentiraju, neka se proba ideja.

Osobno, nakon 2 kompletna prolaska base igre i jednog DLCa, mislim da je to to od mene za Elden Ring. Ne zove me ništa u ovome.

mjesec kasnije

Razmisljao sam dal se prijavit za betu, al sam odustao nekako mi nije bas sve ovo skupa sjelo.

11 dana kasnije

O daaaaaaa

Probati ce se

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  
            • Uređivano

Javi pune dojmove nakon prve 2 minute.

• Uređivano

Provjerite spam, takoder sam dobio mail ali je zavrsio u spamu

12 dana kasnije

checkirajte mailove dobio sam svoj kod

• Uređivano

30. svibnja!

Dobro radi

Ja se nemoren logirati

A bog te jebo

Dadu test od 12 do 15

Pokusavas uci i nakon nekog vrimena udes u igru a kad pokrenes da nades u trazenju drugih igraca srusi se i opet sve ispocetka

I sad vec imaju odrzavanje jer im nista ne radi

Pa nije im prva igra ovo i jos moran reci kad udes u roundtable igra trza dok se vrtis ali posto im u niti jednoj igri online nije radio kako treba a ovo je skroz online igra ovo nece na dobro nikako

Moze neko prepricati kako idu sesije? Dakle sta se tacno ovdje radi i ima li veze sa gl igrom…

Miro od 12 do 15h? Sta nije cili dan? ili vise dana?

Evo napokon san probao i ovo je sve suprotno od cega san se nadao i zamisljao.

Ovo je najlakse nazvati speedrun roguelite

Znaci mapa uvik ista ali to ce se vjerovatno minjati ovisno koji se glavni boss odabere. Istrazivanja nema jer krece krug koji se smanjiva kao u battle royalu u njemu vam skida hp ne skroz jako ali ga skida. Znaci treba trcati i ubijati neprijatelje i bossove. Neprijatelji daju rune a bosovi osim runa ponude 3 nadogranje kao perk ili novo oruzje.

Onda moras znaci letiti od bossa do bossa da se ojacas i ubijes zavrsnog bossa nakon toga je kao gotov prvi dan, opet ide to isto drugi dan i treci dan ide zavrsni boss tu smo izgubili.

Sam nemozes, mozda ce se i kasnije moci ali ce onda sve biti tesko jer jebiga fale dva igraca koja pomazu i ako poginete svi gotovo je.

Ako pogines dok ides prema zadnjem bossu a ne stignu te oziviti igra ti smanji 1 lv i to je kazna na zadnjem bossu ako pogines cekas na podu da te ozive. Ozivljavaju te tako da tucu po tebi da se neki krug smanji.

Lv up je automataki ne biras sam sto bi dizao.

A kad zavrsis imas neke rune koje mozes nositi sa sobom za drugi run ali su ovo sto sam dobio ocajne i sa nicim nisi jaci kad krenes ponovo.

Jos moran napomenuti da nije u 60fpsa bas trza kad vrtis kameru bas nervira. I posto je online osjeti se lag kad radis dodge od napada bossa i to jebeno nervira.

Meni se ne sviđa, mozda dadu kakvu open betu pa da svi probate jer je igra bas specificna i definitivno nije za svakoga

Nemojte protiv Froma jer nemoguce da im igre trzaju ili nisu genijalna remek djela.

Mislim da nitko nikad nije rekao da su tehnicki ugledna firma, bas naprotiv.

Sto se ostalog tice, nema se tu sta rec, makar ovo ni meni ne treba pa necu ni probat

Nit meni se to ne dopada. Vise mi izgleda kao igra za streamere

Meni je ovo od prve najave jako smrdilo… Sad sve vise vidim da sam u pravu. Cashgrab na ime, kako je revo iznad napisao, vuce na igru za streamere, a ne prave fanove.

Lagani skip za mene, cekamo sljedecu "pravu" FS igru…

Probao jos koji run ali taj speedrun dio mi jednostavno ne sida.

Nemozes lagano istrazivati nego samo leti.

Izbrisano i zaboravljeno

Ceka se pravi nastavak