Nisam još čuo drugačija mišljenja, gro ljudi isto govori I meni je čar njihove igre u tom sporom istraživanju, odmjeravanju i sličnim stvarima. Valjda i njima treba neki cashgrab, ne znam.
Elden Ring: Nightreign
Ne znam čemu ovo treba Fromu.
Bezvezno.
Odigrao dvije runde i obrisao.
Kaj da igram neki Horde mod.
Na što oni troše resurse.
Da istrazivanja nema
Koliko san skuzio spawnas se na mapi i valjda nakon puno runova znati ces di su bossovi u stavljas marker na bossa i sva tri letite tamo ga ubiti i onda na sljedeceg.
Ali fali recimo voice chat da mozes pricati sa ljudima i odrediti neku taktiku ovako samo stavljanje markera je jedina komunikacija.
Recimo maloprije kad mi je dokurcilo bilo je ovako. Idemo nas 3 do bosa koji je bio u podrumu dvorca ubijemo ga ali stigne nas krug koji skida hp onda tricmo i jedva nađemo izlaz iz dvorca u trecanju naletim na jos jednog bossa nas 2 ga krenemo ubijati a treci je pobiga negdi. Ovaj moj 2 puta pogine a drugi put ga nisan stiga oziviti pa san osta sam i ubijem bossa on dropa kao neku kuglu di ima nagrade vidim top mac i jos neki bonusi a ja san u toj zoni di mi uzima hp i brzinski se mislin sto odabrati ali dolazi mi sa leđa obican neprijatelj i ubije me. Nema me ko oziviti i spawna me na kraju kod glavnog bossa di je ovaj prvi otrcao izgubio san lv i duše i nisan odabra nista od onih nagrada.
Znaci sve je bilo za kurac, nakon sto ubijemo glavnog bossa od prvog dana krenemo u drugi dan i jednog mi suigraca izbaci.
Ma reko hvala dosta je
Odmah u startu sam rekao da mi se ne sviđa koncept i da preskačem. Vidim da nisam pogriješio.
Čeka se pravi nastavak. Nadam se s nekim većim iskorakom u tehničkom smislu.
StarFox_N Čeka se pravi nastavak
Nastavak čega? Elden Ringa? Ili neke from softove igre?
Ako ovo sjebu to može i lagano biti kraj znaš.
fensisuperstar Kraj cega ?
revo Kraj cega ?
takvih igara od studija. Forspoken je sjebo Luminous, Novi Saints row je pokopao Volition, Aliens: Colonial Marines i TimeGate, Gollum je pretvorio Daedalic iz developera u publishera koliko je loš bio. Tak da ono sam kažem.
Krajem prošle godine, Hidetaka je potvrdio da rade na više novih igara ,od kojijh je jedna (nadam se) novi dark fantasy souls-like. Nakon Eledn Ringa je izjavio da nikako ne može shvatiti zašto je ER toliko popularan jer to za njega baš i nije neka vizija idealne igre.
Koliko sam vidio ovo je projekt napravljen na bazi postojećih asseta u kratkom vremenu sa minimalnim resursima. Ako se dobro proda, super, imaju još jedan izvor prihoda, ako ne sumnjam da će ikako utjecat na sljedeću ozbiljniju igru.
Ne znam baš dal bi kupovao igre studija koji radi cashgrab naslove.
fensisuperstar rade cashgrab vec godinama, svaka igra je ista(izuzev sekira i AC) ali su svejedno dobre, jedna losa od B tima ne moze unistit jedan takav studio.
- Uređivano
From je sve samo ne cashgrab firma kad pričamo o Soulsima 1-3, BB, i Eldenu. From je firma koje me vratila u gaming. From je jedini krenuo mudima kad su svi krenuli bit Horizon smeća i vratio gaming na put kakav je trebao biti cijelo vrijeme. Za mene su legende, a niti jedan naslov nije kopija nego sve što su naučili + nešto novo. Koliko god netko imao njih na zubu (iz iskreno nemam pojma kojeg razloga), From je firma koju i dalje poštujem više od svih ostalih jer su napravili nešto što nitko tada nije, a sada imamo apsolutnu hrpu igara koje žele bit souls igre. Nijedna nije i nikad neće.
Uz sve to rečeno, Nightreign je van tih riječi za mene.
Ovo je trebalo ici besplatno uz Erdtree dlc.
fensisuperstar Pa da, mislim na ovaj DickRain, ali van toga nemaju veze s tim. Ovaj projekt je direktno cashgrab i kog briga ako ih to ne koči razvojem nečeg što svi zapravo čekamo.
- Uređivano
Dobro ljudi, ovdje u temi imate doslovno jednog koji igra i koji je napiso svoje mišljenje o igri. To kaj se piše bome nije nit mjerodavno nit zapisano u kamen.
Plus, radi se o Miri koji je full temperamentan i koji gro stvari doživi drukčije od drugih.
Čitam malo mišljenja na Redditu i naravno da ima onih moji opisuju slično ko Miro, al ima i poprilično pozitivnih komentara.
Open beta za ovu igru je pod muss, da svatko isproba za sebe dal mu ovo odgovara. Čisto sumnjam da će ispast neko zadnje smeće i do izlaska stignu popeglat dost toga.
Jedino kaj mene jebe je činjenica da bi meni sa mojim koma internetom vjerojatno radilo dost loše, i od svega napisanog mi jedino smeta što će istraživanje očito bit jako ograničeno radi vremena (kruga).
Btw, cijena igre je 37€. Ja to bome ne smatram cashgrabom.
foggy kad su svi krenuli bit Horizon smeća
Alo, momak…