- Uređivano
fensisuperstar Mislim da dugo nisam veću glupost pročitao od ove koju si ovdje napisao.
Reputaciju na 0? S naslovom koji još nije izašao, nemamo pojma kak će se prodavat, koliko košta i izgleda gameri su krivi za to.
Respekta prema sebi jer From sa svojim B teamom radi igru koja ne utječe na njihov sljedeći projekt jer imaju assete iz Eldena za još 12 ovakvih igara? Legendarna izjava. Možda da se vratiš rampama? Ili te pogodila u glavu pa buncaš?
fensisuperstar Ako izbace sranje treba ih pokopati, popljuvati. Nije bitno 7-8-9 dobrih igara.
Jesu izbacili igru? Nisu. Ovdje ljudi komentiraju da im se beta ne sviđa. Ne sviđa im se žanr i kako su to izveli. Ne sviđa se ni meni, toliko da neću niti probati. Isto tako nisam probao AC, jel to sad znači da sam tad bio… To je sad nešto loše i svi su… Ček da probam… Dickrideri? Fensi, sine, ostavi se loše droge. Daj malo mozga ubaci kad pišeš gluposti, nemoj da me mora bit sram.
I za kraj, postoje puno bitnije stvari u zivotu od gaminga i ove igre te Fromove karijere. Ak je vrijeme da propadnu, buducnost ce pokazat.