StarFox_N Može naravno. Ne mislim da inoviraju, to niti ne spominjem. Zašto mijenjati core igre ako funkcionira? Ne vidim uopće smisao da im je svaka igra Sekiro, nit postoji takva firma koja radi igre na taj način. Meni je apsolutno bilo dovoljno da u vrijeme kad su jedini radili klasu igre žanra, da takvih naprave nekoliko i da svi u njima uživamo. To su postigli, nisu jednostavno morali inovirat ne znam što, pa inovirali su tak da su combat doveli do razine koju nitko nije dosegnuo, jedino Lies of P je blizu. Napravili su BB, i onda su napravili Elden. Sve "iste" igre. Kužim ja to sve, stoji, ali nije baš tako pravocrtno kak to predstavljaš. ER mi je genijalna igra koja mi je na dnu From igara. Storytelling im je govno, više manje. Questove ne može shvatit ni nobelovac. Mislim da ih oni sami ne kuže. Meni to i dalje nije party-pooper i držim se svog stava da su kao cjelina donesli dovoljno da im igre budu vrijedne svih onih nagrada svake godine. I uvijek ću se sjetit trenutka kad sam odigrao Dark Souls. Nakon toga više ništa nije isto.
I za taj dio priče - koliko igara je kopiralo From i želi bit From, u smislu da su im igre soulslike? Za nekog tko ne inovira (s čim se načelno slažem), poprilično puno firmi ih kopira. Mislim da je njihova "inovacija" to sto rade igre, stvaraju svjetove i daju nam 1000000 buildova da u njima uzivamo dok ispunjavaju poprilican broj checkboxa dobre igre.
I ja sam se zaletio s izrazom cashgrab, vidim da su se neki odmah zapjenili.
fensisuperstar Usput ovo vrijeđanje i ismijavanje sa poslom je prešlo svaku jebenu granicu. Sori, ali odjebi sa time.
Iss majko mila ti danas stvarno imaš mengu. Daj se idi ohladi negdje. Ja u niti jednom postu nemam namjeru tebe omalovazavat ikakvim poslom, rampom… serem ti jer se ponasas kao da ti fali skila za raspravu 🙂
renda ali nemre nitko rec da ne recikliraju sve jos od Demon Soulsa skoro, jedino Sekiro je veliki odmak i u storytellingu i gameplayu.
Ja i dalje ne kužim zašto vas par forsa ovakve izjave. Kao da u receptu koji funkcionira treba radit Sekiro sa svakim naslovom. Evo, napravljen je iskorak, dobili ste Nightreign - over and out 😃