Da istrazivanja nema
Koliko san skuzio spawnas se na mapi i valjda nakon puno runova znati ces di su bossovi u stavljas marker na bossa i sva tri letite tamo ga ubiti i onda na sljedeceg.
Ali fali recimo voice chat da mozes pricati sa ljudima i odrediti neku taktiku ovako samo stavljanje markera je jedina komunikacija.
Recimo maloprije kad mi je dokurcilo bilo je ovako. Idemo nas 3 do bosa koji je bio u podrumu dvorca ubijemo ga ali stigne nas krug koji skida hp onda tricmo i jedva nađemo izlaz iz dvorca u trecanju naletim na jos jednog bossa nas 2 ga krenemo ubijati a treci je pobiga negdi. Ovaj moj 2 puta pogine a drugi put ga nisan stiga oziviti pa san osta sam i ubijem bossa on dropa kao neku kuglu di ima nagrade vidim top mac i jos neki bonusi a ja san u toj zoni di mi uzima hp i brzinski se mislin sto odabrati ali dolazi mi sa leđa obican neprijatelj i ubije me. Nema me ko oziviti i spawna me na kraju kod glavnog bossa di je ovaj prvi otrcao izgubio san lv i duše i nisan odabra nista od onih nagrada.
Znaci sve je bilo za kurac, nakon sto ubijemo glavnog bossa od prvog dana krenemo u drugi dan i jednog mi suigraca izbaci.
Ma reko hvala dosta je