- Uređivano
Intergalactic: The Heretic Prophet
- Uređivano
Samo za PS5, hvala k. da su se makli sa četvorke.
Vjerujem produkcijski i vizualno vrh.
Sviđa mi se retro SF dizajn, kao Alien
Totalno vuce na Alien, sa primjesom blade runnera i novijih star warsa
- Uređivano
Nemojte početi samo s ćelavom protagonisticom. Nemojte.
Nadam se samo da ću biti živ i zdrav da ovo odigram. Ne sumnjam da će biti vrh interaktivne zabave i da će je i Brico odigrati. Ako kojim slučajem ovo i novi Witcher izađu iste godine…mogu u gamersku valhallu.
Trailer izgleda odlično! Baš mi se sviđa taj vibe iz osamdesetih
Na poslu sam pa gledam bez zvuka
Mene vise podsjeca na cowboy bebop
- Uređivano
Napokon novi IP od ND. Bilo je i vrijeme. Trailer je super ali da me izuo iz cipela nije. Čekam gameplay trailer.
Sviđa mi se vibe i sam kraj di se vidi combat na par sekundi čini se brutalno. I naravno jer je samo za novu generaciju.
Čini se mix Blade Runnera i Guardians of the Galaxy.
Ono što mi smeta je izgled glavnog lika. Žena koja izgleda ko muško, ćelava i azijatkinja. Vidi se da na silu moraju to. Koji k se sramite staviti lijepi ženski igrivi lik? Na svu sreću Ciri nisu dirali i predivno izgleda u novom traileru.
Koje su šanse da izađe 2025?
@chono baš si troll Otvorio si temu za trenutno PS5 ex. To je kao da PS2master otvori temu za HL 3.
resident_evil dosta mi je UE5 stutter drloga, zelim smooth experience kad izade za PC
resident_evil Trailer je super ali da me izuo iz cipela nije. Čekam gameplay trailer.
Isto je i kod mene. Super, ali emocija ni blizu onoj iz reveal trailera Uncharted i The Last of Us igara
- Uređivano
Brutalno izgleda (najava) igra(e), budući da je ND radi nema tu nikakvih sumnja da će biti novi standard AAA produkcije. Novi IP pogađa sve što iznimno volim (SF setting, retro dizajn i 80's glazba), samo kaj ja znam, iz današnje perspektive to smo već vidjeli previše puta? Guardians od the Galaxy je imao vrlo sličan štih, a Netflix je sa Stranger Thingsima već pomalo isfurao taj retro trend. No budemo vidjeli, svakako me iznimno veseli što ćemo igrati nešto od Naughty Doga što nije Uncharted ili TLoU.
Mislim da pravu stvar čuvaju za PlayStation Showcase kad god on bio.
Samo se nadam da nećemo čekati 4 godine kao što smo čekali od prvog trailera za Tlou 2.