Leteći Porsche i lesbian Vin Diesel?
može
Leteći Porsche i lesbian Vin Diesel?
može
Izgleda super, vidjeli smo ništa. Nadam se da im to nije jedini projekt trenutno.
Bitno da je Ciri pojam normalne lijepe ženske protagonistice, jel?
Aj, bogati, čitam komentare i ljudi su otišli u kurac.
Nije ni meni najljepša protagonistica ikad, al ovo je čisto pretjerivanje.
Više mi je, kao što su već neki rekli, što me jedan ND trailer nije izuo iz cipela i nahajpo over 9000.
Dobar je, dapače odličan, al nije izazvo onaj feel ko tipični ND trailer koji ubije u pojam.
Šta je problem ako više volim/o gledati lijepe žene nego "ne toliko" lijepe?
Nije da ih hejtam ali ovo je baš namjerno isfurano, baš se vidi. Da je ovo npr. od nekog drugog studija ne bi ništa rekao. Ali pošto svi znamo koliko je Tlou 2 bio politički korektan onda mi je ovo bio dodatni triger.
Pa obožavao sam Jack iz iz Mass Effect 2, Ripley iz Aliena mi je jedna od najdražih likova ikad, Arya iz GoT također.
Ali stvarno kad sam vidio trailer prvo mi je na pamet pala Jack
Super mi je glavni lik jer se napokon mogu poistovjetiti s njim. Ružan, ćelav i ima sise. Literally me.
resident_evil Ripley iz Aliena
Ak idem iskreno, ovdje je poprilično ružna. Mislim, ne ružna kao ružna, ali… Starija, nadrkana, ožiljak… I ne odbija me niti malo.
Ova iz Heretica ima normalne / lijepe crte lica. Bit će valjda jebeni customization u igri pa ćete joj mijenjat stilove kose, lol. Miro spominje nabildanost… ono, wtf. Ova je grančica naspram Abby.
Resi, i ja volim kad mi je na ekranu netko poput Eve iz Stellar Bladea, samo smatram da se pretjeruje sa komentarima o izgledu ove ženske.
Mislim da Ciri i slicne zenske nebi pasale stilu ove igre
Ripley je meni sasvim okej ali nije pojam ljepote kao recimo Margot Robie, Charlize Thereon, Gal Gadot, Catherine Zeta-Jones, Scarlett Johansson itd. Na to sam mislio
StarFox_N placao bi joj alimentaciju
Tuhy Mislim da to sve uopce nije poanta i masovnu ste ju masili. Najvise ti izjavom koju sam ti citirao.
Mene boli briga, bitno je da pogode licnost, karakter i razrade lika. Vratit cu se samo na ono da nisu apsolutno nis prikazali, a to mi fali da ista o igri zapravo i krenem mislit.
Ako se možemo maknuti na trenutak s gluposti, sami teaser trailer ko trailer im je možda i "najslabiji" do sad, dobili smo par informacija i hrpu product placementa, tako da se ipak treba čekati neki pošteniji prikaz u budućnosti.
Ali ovo je Naughty Dog igra tako da nema neke prevelike dileme da odbrojavam do release datea, ajmooooo
Najbolja informacija je došla poslije trailera - Trent Reznor i Atticus Ross soundtrack jao
A mislim ono, vodeći se naslovom likuša i ne može izgledati normativno ako je heretički prorok. Ne ide to skupa.
Meni je trailer super i glazbena podloga mi se sviđa, ali mi protagonistica izgleda totalno antipatična.
Ciri u novom traileru je primjer kako možeš napraviti badass ženskog lika, a da izgleda likeable.
foggy bitno je da pogode licnost, karakter i razrade lika. Vratit cu se samo na ono da nisu apsolutno nis prikazali, a to mi fali da ista o igri zapravo i krenem mislit.
To je ono kaj i mene smeta u ovom traileru. Ništa konkretno. Za Witchera znamo što otprilike možemo očekivati od gameplaya, ovdje ništa.
Zasad sam i ja out iz ovog topica, pa ćemo vidjet