StarFox_N

Ako je ovo vama ružna žena naručite se kod okuliste svi redom.

Tako god mi kaže da nebi ovo jebao je budala ili peder. Bez uvrede.

Ovo gore i ovo

Nije isto da ga jebes. Nisan ljubitelj zena sa kratkom kosom nikad bio niti cu biti.

Nisam ni peder ali u svako doba dana bi prije opalio mog @Tuhya nego ovu iz igre.

Flipper Ne sumnjam da će biti vrh interaktivne zabave i da će je i Brico odigrati

Igrat će Brico sigurno jer Brico voli igre u svemiru, ali da Brico već sad vidi da će mu se prisrati svako malo dok bude igrao - vidi.

Miro Nije isto da ga jebes. Nisan ljubitelj zena sa kratkom kosom nikad bio niti cu biti.

A onda si peder, jebiga.

Vidim da nitko baš ne spominje ali ful me veseli da je očito fokus na borbu sa Mačevima i taj đir. Baš mi je drago da pljuce nisu u prvom planu.

Do duše bilo bi mi čudno da ih u SF nema. Da su barem malo više prikazali combat. Onaj robot izgleda moćno!

foggy A onda si peder, jebiga

A po robi koju nosim peder san definitivno

Boje me odaju

resident_evil Vidim da nitko baš ne spominje ali ful me veseli da je očito fokus na borbu sa Mačevima i taj đir. Baš mi je drago da pljuce nisu u prvom planu.

Mislin da nas ceka Dark Souls tip borbe, neki ocjecaj iman.

Po slici znaci on je bad guy

Vise mi je on za komediju nego da bude bad guy

Miro Vise mi je on za komediju nego da bude bad guy

Obožavam kad se takvi glumci oprobaju u ozbiljnim ulogama. Cranston mi je najbolji primjer. Eto barem nešto pozitivno

resident_evil

Kad nisu niš baš pokazali. Da li je to primarni način borbe, samo dodatna opcija ili neki quick time event? Po ovih 5 sekunda u videu nemaš baš neki dojam kako će izgledat.

Fenix

A vjerovatno ce i biti top.

Imas jos top primjer za to Jim Cerrey

Miro Jim Cerrey

Pita Jim Carrey tko je taj

Stvarno su ljudi jebeno naporbi sa tim woke, odjednom je sve woke… Prvo Ciri sad ovo bas tesko izdrkavanje…

Jel madmax woke? Jel Charlize ruzna zena?

Mene fascinira da je ND u traileru igre odnosno najavi, bolje docarao svemir i pogodio atmosferu nego Bethesda sa cijelim Starfieldom

sanzo

Na promocijskoj slici mač je u fokusu. Nekako mi se logično čini da će na tom biti baziran combat but who knows.

@Miro nikako Soulslike. Nadam se da su dovoljno pametni i da neće tim putem.

Ako se sjećate spominjalo se i da će novi IP biti u fantasy svijetu i da će konj biti glavni faktor. Na kraju su se odlučili za sf i letjelicu.

Oprostio bi im sve da imaju Showcase u veljači i objave da igra izlazi na jesen 2025. Bez obzira na sve ipak je to prva ND igra za PS5 i još novi IP. Stvarno želim što prije probati i vidjeti što su nam spremili ovaj put.

Ako pažljivo pogledate trailer mislim da ima jedna slika gdje je cijela obitelj. Čini mi se da iza obrijane kose stoji neka priča. 🙂

nadam se da ce bit uncharted u svemiru

Flipper Čini mi se da iza obrijane kose stoji neka priča. 🙂

Stoji, većina smo pederi, tako veli priča.

Fenix a kad sam spomenuo Cranstona, evo i Lale iz BCS

Baš htio komentirati taj mač koji je u fokusu. Akcijskih igri s mačevima i elementima hack & slasha je stvarno previše i kad sam vidio zadnju scenu uništilo mi je sav hajp. Vjerojatno će ND razviti brutalni inovativni kombat s miksom svega, ali kad vidim glavnog lika s nekakvim mačem počne mi se srat.

greyback

A igara sa pucanjem nam zaista fali. Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio neku.