Ripley je meni sasvim okej ali nije pojam ljepote kao recimo Margot Robie, Charlize Thereon, Gal Gadot, Catherine Zeta-Jones, Scarlett Johansson itd. Na to sam mislio
Intergalactic: The Heretic Prophet
- Uređivano
StarFox_N placao bi joj alimentaciju
- Uređivano
Tuhy Mislim da to sve uopce nije poanta i masovnu ste ju masili. Najvise ti izjavom koju sam ti citirao.
Mene boli briga, bitno je da pogode licnost, karakter i razrade lika. Vratit cu se samo na ono da nisu apsolutno nis prikazali, a to mi fali da ista o igri zapravo i krenem mislit.
- Uređivano
Ako se možemo maknuti na trenutak s gluposti, sami teaser trailer ko trailer im je možda i "najslabiji" do sad, dobili smo par informacija i hrpu product placementa, tako da se ipak treba čekati neki pošteniji prikaz u budućnosti.
Ali ovo je Naughty Dog igra tako da nema neke prevelike dileme da odbrojavam do release datea, ajmooooo
Najbolja informacija je došla poslije trailera - Trent Reznor i Atticus Ross soundtrack jao
A mislim ono, vodeći se naslovom likuša i ne može izgledati normativno ako je heretički prorok. Ne ide to skupa.
- Uređivano
Meni je trailer super i glazbena podloga mi se sviđa, ali mi protagonistica izgleda totalno antipatična.
Ciri u novom traileru je primjer kako možeš napraviti badass ženskog lika, a da izgleda likeable.
foggy bitno je da pogode licnost, karakter i razrade lika. Vratit cu se samo na ono da nisu apsolutno nis prikazali, a to mi fali da ista o igri zapravo i krenem mislit.
To je ono kaj i mene smeta u ovom traileru. Ništa konkretno. Za Witchera znamo što otprilike možemo očekivati od gameplaya, ovdje ništa.
Zasad sam i ja out iz ovog topica, pa ćemo vidjet
Ako je ovo vama ružna žena naručite se kod okuliste svi redom.
Tako god mi kaže da nebi ovo jebao je budala ili peder. Bez uvrede.
Ovo gore i ovo
Nije isto da ga jebes. Nisan ljubitelj zena sa kratkom kosom nikad bio niti cu biti.
Nisam ni peder ali u svako doba dana bi prije opalio mog @Tuhya nego ovu iz igre.
Vidim da nitko baš ne spominje ali ful me veseli da je očito fokus na borbu sa Mačevima i taj đir. Baš mi je drago da pljuce nisu u prvom planu.
Do duše bilo bi mi čudno da ih u SF nema. Da su barem malo više prikazali combat. Onaj robot izgleda moćno!
foggy A onda si peder, jebiga
A po robi koju nosim peder san definitivno
Boje me odaju
resident_evil Vidim da nitko baš ne spominje ali ful me veseli da je očito fokus na borbu sa Mačevima i taj đir. Baš mi je drago da pljuce nisu u prvom planu.
Mislin da nas ceka Dark Souls tip borbe, neki ocjecaj iman.
Po slici znaci on je bad guy
Vise mi je on za komediju nego da bude bad guy
Kad nisu niš baš pokazali. Da li je to primarni način borbe, samo dodatna opcija ili neki quick time event? Po ovih 5 sekunda u videu nemaš baš neki dojam kako će izgledat.
- Uređivano
Mene fascinira da je ND u traileru igre odnosno najavi, bolje docarao svemir i pogodio atmosferu nego Bethesda sa cijelim Starfieldom