Najava bi trebala biti za nesto sto nije sluzbeno najavljeno.
Večeras je The Game Awards. Kažu da će vas najmanje dvije najave raspametiti
Doom ce nas izut iz cipela veceras, to je sigurno.
DarkPunisher ma mene već je, ali volio bih novi gp prikaz.
Ja ću gledati večeras jer ionako imam kasno u noć Halo Infinite Event pa se neće spavati. Sutra ne radim pa mi se Fućka.
maverick Nisam mislio samo na prikaz, vjerujem da će animacije, fizika, kretnje, zvuk, gameplay mogućnosti kao uostalom i čitava produkcija biti na razini koju nitko još nije dosegnuo na ovoj generaciji konzola. Za Rockstarovce je iznimno važno da naprave novi temelj nakon GTA V o kojem će svi pričati i zbog MP-a. Imaju iznimno visok standard za dosegnuti, ali ako netko to može napraviti, to su oni.
Zero a onda za PS6 i sljedeći Xbox kao dio remaster izdanja.
Portat će GTA6 do sudnjeg dana. Ovo je vjerovatno zadnji GTA.
- Uređivano
Bio bi presretan i da najave RDR 2 remaster.
Baš ih ne kužim šta čekaju?
GTA V je imao 4 dipa jbt. Ma mislim da neće biti trailer za novi GTA VI. Oni će na random dan izbaciti kao svaki put do sad i to je to.
Iskreno toliko toga je u pipeline za plejku, a vjerojatno nećemo ništa od toga vidjeti.
- Uređivano
Iza ide Table Tennis 2…
- Uređivano
RDR2 je nextgen naslov ove generacije iako je izašao na PS4…
- Uređivano
chono Pa da, bez zajebancije. Petica je imala laganu regresiju fizike u odnosu na četvorku jer je bila rađena u osnovi za isti hardver i moralo se rezati na nečemu da igra bude vizualno impresivnija. Ne računajući naknadne verzije GTA V ovo sad će biti prvi veći iskorak u GTA serijalu i fizike svega, a posebno fizika ponašanja i destrukcije vozila bi morala biti nešto najdrazrađenije u žanru open world igara i šire.
- Uređivano
chono alyx ima najbolju fiziku, a Crysis je isto bio po tom pitanju na zavidnoj razini. Nakon Crysis su igre zaboravile da postoji napredna fizika i sav njihov i Valve trud su pali u treći plan. Zelda je to oživila, ali na drugačiji način, ali Alyx je onda pokazao kako se to radi. GTA je poznat po svojoj rag doll fizici i to je to. Destrukcija i vozni model nikada nisu bili na zavidnoj razini i fizika tu nikada nije briljirala.
Rockstar to sve upakira u jedan ispoliran proizvod ogromnog budžeta pa daje dojam da je svaki segment bolji nego u drugim naslovima što nije uvijek točno.
Aha, misliš da bi pretjerani realizam odbio ovu ekipu koja ganja GTA online? Pa evo, vidjet ćemo koji smjerom će ići. Ako je za suditi prema RDR2, ne bih rekao da će smanjiti s realizmom fizike. Neki kompromis će sigurno biti zbog faktora zabave i arkadnosti, ali da bude tonirano na niže u odnosu na GTA 5? Ne bih rekao.
foggy Mogao bi doc FF Rebirth DLC, da dodaju jos malo izmisljene price i likova.
Za razliku od originalnog FF7, čija priča nije izmišljena nego je bila u prvom izdanju biblije, uklesana u izgubljenu treću ploču od Mojsija
Zero GTA nije nikad bio neki prvak u fizici,sve je to bilo dosta arkadno, sa pokojim fora glitchem koji se proslavio na youtube
Većina devova je odustala od velikih pokušaja u tom smjeru. Najveći dosezi u tom polju(od popularnijih igara) su bili u BF4 i Hawkenu. Šta se tiče novijih igara Horizon ima dobre primjere interakcije NPCa i igrača sa okolinom, samo je igra dosta ispolijevaju,a ljudi vole crazy nekontrolitane physics glitcheve
somethingwrong Ajd malo razmisli sta pisem.