solidmerlin i samo da nije mrtvi GTA. Dopizdio je i Bogu i vragu …
Večeras je The Game Awards. Kažu da će vas najmanje dvije najave raspametiti
Mogao bi doc FF Rebirth DLC, da dodaju jos malo izmisljene price i likova.
Iako nema nekih naznaka da dolazi neka najava volia bi vidit novi igru od Uede…
buz dopizdilo u smislu da non stop čitam o tome na netu. Igra je u izradi, vidili smo trailer, znamo okvirno kada izlazi, znamo da će biti kvaliteta. Zasigurno će uskoro i novi trailer i to je to, dosta normalnoj osobi.
Isto mi ide na jetra 17 milijuna "leakova" i "rumora" o Switch 2.
Usredotočim se na nadolazeće igre i to je to.
- Uređivano
GTA VI gameplay trailer i ne treba mi ništa do kraja ove i do trenutka kada izađe sljedeće godine. To će ujedno biti i prva prava next gen igra u punom smislu te riječi.
Najava bi trebala biti za nesto sto nije sluzbeno najavljeno.
Doom ce nas izut iz cipela veceras, to je sigurno.
DarkPunisher ma mene već je, ali volio bih novi gp prikaz.
Ja ću gledati večeras jer ionako imam kasno u noć Halo Infinite Event pa se neće spavati. Sutra ne radim pa mi se Fućka.
maverick Nisam mislio samo na prikaz, vjerujem da će animacije, fizika, kretnje, zvuk, gameplay mogućnosti kao uostalom i čitava produkcija biti na razini koju nitko još nije dosegnuo na ovoj generaciji konzola. Za Rockstarovce je iznimno važno da naprave novi temelj nakon GTA V o kojem će svi pričati i zbog MP-a. Imaju iznimno visok standard za dosegnuti, ali ako netko to može napraviti, to su oni.
Zero a onda za PS6 i sljedeći Xbox kao dio remaster izdanja.
Portat će GTA6 do sudnjeg dana. Ovo je vjerovatno zadnji GTA.
- Uređivano
Bio bi presretan i da najave RDR 2 remaster.
Baš ih ne kužim šta čekaju?
GTA V je imao 4 dipa jbt. Ma mislim da neće biti trailer za novi GTA VI. Oni će na random dan izbaciti kao svaki put do sad i to je to.
Iskreno toliko toga je u pipeline za plejku, a vjerojatno nećemo ništa od toga vidjeti.
- Uređivano
Iza ide Table Tennis 2…
- Uređivano
RDR2 je nextgen naslov ove generacije iako je izašao na PS4…