• Gaming Vijesti
  • Dostupan je PlayStation Wrap-Up za 2024. godinu. Pogledajte što, koliko i kako ste igrali

Ne znam kontekst, ali jesu li naši ovo loše preveli? Tipa ova prva satnica bi trebala bit SP

Picek

Ako počekaš malo pa reloadaš dobiješ i slike.

Fenix da, krivo prevedeno, ovih 913h je ukupno vrijeme igranja, ne samo MP.

Ja svoje od sramote neću postati. Ni 100h nemam u Divisionu 2, onda znate kakva je godina.

Prodaje se PS5, malo korišten.

foggy

Prije skoro godinu dana, pa pisali smo o tome kad je igra izašla. 😃

Dobro počne i onda dojam sve više pada od Coste del Sol na dalje. Ima dobrih trenutaka, ali kraj priče mi je jako loš i najviše kvari dojam igre.

sanzo Ja sam potisnuo tu igru a ocito onda i rasprave neke 😃

910 sati, nije loše.

Od toga djeca otprilike 120 sati (astro bot, sackboy i lego fortnite)

Otkud toliko sackboy? Djeca su sigurno često palilo igricu, ostavili je upaljenu pa se išli nešto drugo igrati. Nema šanse da su toliko sati skupili.

Od 2008. sam na psn-u, kad sam kupio PS3.

0 Multiplayersati, jer već preko godinu dana nemam ps+, i ne fali mi uopće.

Najviše sam igrao ove godine Elden Ring (126h), pa Ea sports WRC (120h) i stellar blade (89h).

sanzo

I ja sam šokiran Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha mojih je 220, ostatak je buraz prešao neki dan na istom acc

I dalje im šteka… trofeji nisu dobro pribrojeni (leveli), a ni satnica nije pogođena. Prije tjedan dana sam baš gledo i u Mk1 je blizu 700 sati. Mislim, nije baš za pohvalu… 😅

Ispod su još Stellar Blade i Horizon po satnici. Midnight Sunsi iznenađenje generacije za mene. MK standardna bolest.