• Gaming Vijesti
  • Dostupan je PlayStation Wrap-Up za 2024. godinu. Pogledajte što, koliko i kako ste igrali

910 sati, nije loše.

Od toga djeca otprilike 120 sati (astro bot, sackboy i lego fortnite)

Otkud toliko sackboy? Djeca su sigurno često palilo igricu, ostavili je upaljenu pa se išli nešto drugo igrati. Nema šanse da su toliko sati skupili.

Od 2008. sam na psn-u, kad sam kupio PS3.

0 Multiplayersati, jer već preko godinu dana nemam ps+, i ne fali mi uopće.

Najviše sam igrao ove godine Elden Ring (126h), pa Ea sports WRC (120h) i stellar blade (89h).

sanzo

I ja sam šokiran Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha mojih je 220, ostatak je buraz prešao neki dan na istom acc

I dalje im šteka… trofeji nisu dobro pribrojeni (leveli), a ni satnica nije pogođena. Prije tjedan dana sam baš gledo i u Mk1 je blizu 700 sati. Mislim, nije baš za pohvalu… 😅

Ispod su još Stellar Blade i Horizon po satnici. Midnight Sunsi iznenađenje generacije za mene. MK standardna bolest.

Točno se po satnici vidi tko ne jebe ništa.

Tuhy

Znači nema greške. To te konzola odmah snimi i skine minutažu za igranje.

Kod mene svake godine isto. Između 500-600 sati.

PSVR2… u mjesec dana 21 sat. Zadovoljan sam. Za sada se čini da nije promašena investicija. 😆

Srpanj mi je bil top mjesec😀, pa par mjeseci 0 min. i 0 sati igranja a ostali su podijeljeni na 4 igre a od tih dvije su se najviše igrale

1 / 12

TITANXIS A nemaš vremena kad tolike teme otvaraš na forumu. 😆

Wrap up mi ne radi ispravno na HR jeziku. Ni jedna slika ni naziv igre ne rade. Tek kad prebacim na UK (od kud mi je i ACC) onda vidim sve kako spada.

Vidim da je tako i kolegi iznad.

Elden Ring satrao ove godine 304h, preorao sam mapu i SotE,
      drugi je COD BO6(zato sto smo ja i sinek grajndali skinove)slijede Stellar Blade, Wukong i Astro bot u top 5.

Sat vremena na VR mi je savršen primjer kako sam promašio u kupovini nečega što nije za mene. Možda me novi Metro pokrene..