Prika To je to. Nek oni igraju lijepo i nek spuste loptu po podu, nek se radi ekipa od strane trenera, a ne managera i 1000 satelita koji kljucaju oko kluba. Ne bi im bilo loše da pošalju kojeg skauta u Srbiju i RS, ima tamo igrača koji igraju dobro, a nisu patke ko većina ovih stranaca. I u Jugi su znali vući od tamo igrače.
chono
Mi smo malo starija ekipa, i ne palimo se na Mamić fore, nego volimo svoj klub. Bar ja sa takvima odem pogledati tekmu, bilo na TV-u ili uživo. Stara Torcida je alanfordovska ekipa sa puno gradskih mangupa. Nije klošarluk bio u prvom planu. To je polako počelo nestajati sa vremenom i dobili smo razne udruge i ekipu ratnika s interneta koji se "bore protiv sistema", a u biti su sitni lopovi i klošari koji su ljuti na sami sebe i te frustracije tako ispucaju van. Bilo ih je i prije, bilo ih je uvijek, ali sad svi mogu doći do izražaja. Biti navijač ne znači biti huligan i klošar. I ne bi trebalo značiti nikako. Prošao sam to i drago mi je da je ostalo iza mene, a i dalje volim svoj klub.