Nexus ma daj!
Je li moze gluplje?
Pa imaju prilku napunit stadion i oni izmisljaju toplu vodu ..

Ne propustamo ni prijateljske!❤💙💪

Eno Brkljaca potpisao za Lokomotivu a zna se gdje iza ide!
Jednom sam napisao sto mislim o tome pa su mi obrisali brzo post,pa cu sad samo napisat neka mu je sa srecom ..... .. ..... ... ... .. ....... .... .... . .... ..... ..... 😇

Torgue mislim da je,nije jos nigdje to objavljeno jer znas kako to ide kad su u pitanju Dinamo i Lokomotiva,neka se dogovore tko sto kako pa ce se javiti..
    Uglavnom zelim mu svu srecu . .. ..... ...... .... ..... .. ..... ...... sa srecom 😇

Hajduk jednostavno nezna radit sa mladima , nisu imali svoj proizvod vec dugo dugo vrimena . Vlasic da nije imao ćaću svog nebi nikad dogura do PL .
    Biuk i Ljubicic su stali i nenapreduju vise , jos se mi pojacavamo na njihovim pozicijama da im dignemo motivaciju -.-

Hajduk pod hitno mora poradit na omladinskoj skoli i proizvodnji svojih talenata

escoban kadeti su losi,ali juniori ima par godina odlicni prema tome nije tocno to sto ti govoris.
      Druga stvar je sto su mnogi navikli da mogu doc i jeb.. nas u zdrav mozak,hoces rec da je Lokomotiva dala vise para za Brkljacu?
      Nije nego bi mu ćaća da je prvotimac i da se to potpise,e pa gopodo...tko mu ne bi dao da igra ako je zasluzio ali da se uvjetuje to?!🤑🤑
      Biuku i Ljubicicu vise vrijedi pola sata u Hajduku i trening sa ovom ekipom nego da ga se posalje u neki slabiji klub..
      Doci ce njihovo vrijeme,to su mladi momci.

Prika
      Sljedeće godine neka bude - 38 milijuna, što da ne. Grad će platiti kreditom, umjesto da se oživi npr. KK Split.

Nexus haha daaaaa...ma ne brini se!
        Uzimamo duplu krunu igramo ligu prvaka i sto se mene tice mozemo ispast u 4.ligu...samo da mi je neke stvari opet doziviti

Veceras ako dobijemo dajem ruku u vatru da smo prvaci!
        Izjednaceno ili izgubljena utakmica za nas znaci oprostaj od toga sna
        @Nexus salio sam se jutros,prika baci brigu na veselje

Caktaš legenda 😆

Hajduk prvi poluvrijeme nije došao.

Ode se nezna ko pije ko placa majko mila , hajduk uzas

Sudac totalno pogubljen a jebo ja sebe ako Mijo nije namjerno mašio penal

Triba Lovrica provocirat da dobije drugi zuti

gusterko haha to je Mijo Caktas,vise ih je falio nego zabio i dalje puca penale...ja ne znam tko je tu lud...
          Inace bubnut ce me srce ako nastave ovako dr poluvrijeme

Nekad su se meni rugali sa ovom slikom 😀