Pa njima je stadion izgleda svaku tekmu ograničen ko i Dinamu jer nema nikoga.

A strasno,stvarno kome je ovo u interesu.
Ja ne vidim drugi razlog osim da pokusaju nas suzbiti,jer ocito nas bude vise nego njih..
Stvarno mi ne ide u glavu,kad smo konacno dobili ukidanje mjera oni uvode svoje!

Da znaju da se nasi igraci useru torcide i losije igraju kad je dobra atmosfera nebi to radili 😆

Prika
    Pa objašnjeno je u članku zašto. Zato što onda ne trebaju covid potvrde.

Nexus ma daj!
      Je li moze gluplje?
      Pa imaju prilku napunit stadion i oni izmisljaju toplu vodu ..

Ne propustamo ni prijateljske!❤💙💪

Eno Brkljaca potpisao za Lokomotivu a zna se gdje iza ide!
      Jednom sam napisao sto mislim o tome pa su mi obrisali brzo post,pa cu sad samo napisat neka mu je sa srecom ..... .. ..... ... ... .. ....... .... .... . .... ..... ..... 😇

Torgue mislim da je,nije jos nigdje to objavljeno jer znas kako to ide kad su u pitanju Dinamo i Lokomotiva,neka se dogovore tko sto kako pa ce se javiti..
        Uglavnom zelim mu svu srecu . .. ..... ...... .... ..... .. ..... ...... sa srecom 😇

Hajduk jednostavno nezna radit sa mladima , nisu imali svoj proizvod vec dugo dugo vrimena . Vlasic da nije imao ćaću svog nebi nikad dogura do PL .
        Biuk i Ljubicic su stali i nenapreduju vise , jos se mi pojacavamo na njihovim pozicijama da im dignemo motivaciju -.-

Hajduk pod hitno mora poradit na omladinskoj skoli i proizvodnji svojih talenata

escoban kadeti su losi,ali juniori ima par godina odlicni prema tome nije tocno to sto ti govoris.
          Druga stvar je sto su mnogi navikli da mogu doc i jeb.. nas u zdrav mozak,hoces rec da je Lokomotiva dala vise para za Brkljacu?
          Nije nego bi mu ćaća da je prvotimac i da se to potpise,e pa gopodo...tko mu ne bi dao da igra ako je zasluzio ali da se uvjetuje to?!🤑🤑
          Biuku i Ljubicicu vise vrijedi pola sata u Hajduku i trening sa ovom ekipom nego da ga se posalje u neki slabiji klub..
          Doci ce njihovo vrijeme,to su mladi momci.

Prika
          Sljedeće godine neka bude - 38 milijuna, što da ne. Grad će platiti kreditom, umjesto da se oživi npr. KK Split.

Nexus haha daaaaa...ma ne brini se!
            Uzimamo duplu krunu igramo ligu prvaka i sto se mene tice mozemo ispast u 4.ligu...samo da mi je neke stvari opet doziviti

Veceras ako dobijemo dajem ruku u vatru da smo prvaci!
            Izjednaceno ili izgubljena utakmica za nas znaci oprostaj od toga sna
            @Nexus salio sam se jutros,prika baci brigu na veselje

Caktaš legenda 😆

Hajduk prvi poluvrijeme nije došao.