escoban Sterlok Svaka godina je sansa odkad je vas osnivac utekao u drugu drzavu. Bez obzira sta njegova ostavstvina idalje diktira smjer i mogucnosti kluba.
Sterlok escoban onda je ova godina presudna, nikad lošiji Dinamo i Hajduk će nakon dvadeset godina biti prvak 👍
chono Tko o cemu, tovari o kenjazi po treneru i igracima 😆 Sve u svemu lijep docek torcide za najveci HR klub, jos pokupili gospodski 3 boda i pedala kuci po nove tekme. A kmecanje kao i obicno ostalo u onoj zabiti dolje
Dalas Ovo bi i slijepac vidio :-) https://www.vecernji.hr/sport/bilo-je-zalede-na-poljudu-ovdje-se-sve-vidi-neshvatljiva-pogreska-svih-ukljucenih-1894235
escoban Dalas Po ovoj slici izgleda da je zalede, bas me zanima sta ce ovi iz HNS- izjavit, ko zna mozda nisu ni gledali…
buz Ja samo očekujem priopćenje od Hajduka. Nek se oglase za pravedno suđenje i kad nisu oštećeni i sprdaju se sa sucima s videima.
chono buz nece, dobili su sta su htjeli, ali ni to ih nece spasit. Jos da ugase klub koji ne bi trebao ni postojat s obzirom na financije, ilegalni su, financira ih narko mafija i cijeli set managercica
Brijac buz Ja samo očekujem priopćenje od Hajduka. Nek se oglase za pravedno suđenje i kad nisu oštećeni i sprdaju se sa sucima s videima. Očekujem tvoj priopćenje.
Brijac Ja isto čekam priopćenje za Lokomotivu, oduzimanje trofeja, izbacivanje u 10. ligu, ali ništa 🙁
buz Brijac Ako netko sere da je drugačiji od drugih i borac za pravdu onda se uvijek tako mora ponašati, a ne samo kad njemu ide u prilog. Smrdljivo licemjerje je najgore.
Brijac escoban bas me zanima sta ce ovi iz HNS- izjavit Kako je jedan pošten čovjek jednom rekao "nema razloga da im ne vjerujemo" 😆
escoban chono Samo vi pravdajte nesposobnost HNSa i sudaca. Kad se opet zakuvaju stvari opet udrite pecat sa ostalim klubovima kako je sudenje uredu i da netribaju promjene…
chono escoban nitko od plave ekipe niti to trazi, barem ne javno i sluzbeno. Ovdje je stvar da su navijaci i neutralni promatraci ukazali na licemjerno pomasanja s juga. Kako vjetar puse, kad ide u prilog onda je dobro, a ide u prilog dobrano.
escoban chono A sta bi tribali svaku utakmicu slat dopise? Kad su se bunili nitko nije stao uz njih, svi su se pravili da je sve ok i da kmecu bez razloga. Sad gledamo svako kolo ista sranja, na stranu ova situacija sa Livajom glavni sudac ocito nepoznaje pravila nogometa a trebao bi danas sutra biti jedan od nasih najbolji sudaca…
chono escoban nevezano za hajduk, sudenje je uzasno u HNLu. Problem je narativa, kad je nesto u korist, a nesto kontra tog kluba.
Brijac escoban Kad su se bunili nitko nije stao uz njih Baš tako, Hajduk je tražio rješenje pa makar bili i suci izvan HR, a svi ostali su stali uz HR suce pa eto vam ih.