Crnipetarpogani Sterlok kad shvate da ovo nije ta godina i krenu graditi od nule sa svojim klincima. Jer Boban je gradio od nula sa 17 milijuna eura za transfere a onda je lako kupit najtalentiranije u ligi i dovest par pravih stranaca. Ajde bilo je logike kad je Livaja na vrhuncu da se moze nesto napravit ako ga se okruzi sa dobrim igračima ali i on je u padu godine idu i ne moze on vise sve na svoja leđa
escoban Malo se previse dramatizira, Dinamo je daleko od onog mocnog Dinama koji je gazio sve ispred sebe. A Hajduk je bolji nego proslih godina, tako da je sve moguce. Mislim da ce prvak imat manje od 80 bodova (75 je moj neki pick) tako da ce biti kikseva za Dinamo i prilika za druge klubove.
montoya Nisam očekival poraz Varaždina, najmanje X, a ipak je pobijedila Lokomotiva. Sad su VŽ i Slaven opet izjednačeni, ko i većinu prethodnih sezona.
escoban Sterlok Svaka godina je sansa odkad je vas osnivac utekao u drugu drzavu. Bez obzira sta njegova ostavstvina idalje diktira smjer i mogucnosti kluba.
Sterlok escoban onda je ova godina presudna, nikad lošiji Dinamo i Hajduk će nakon dvadeset godina biti prvak 👍
chono Tko o cemu, tovari o kenjazi po treneru i igracima 😆 Sve u svemu lijep docek torcide za najveci HR klub, jos pokupili gospodski 3 boda i pedala kuci po nove tekme. A kmecanje kao i obicno ostalo u onoj zabiti dolje
Dalas Ovo bi i slijepac vidio :-) https://www.vecernji.hr/sport/bilo-je-zalede-na-poljudu-ovdje-se-sve-vidi-neshvatljiva-pogreska-svih-ukljucenih-1894235
escoban Dalas Po ovoj slici izgleda da je zalede, bas me zanima sta ce ovi iz HNS- izjavit, ko zna mozda nisu ni gledali…