chono Spominju se razni ulagaci koji stoje iza ovog projekta i financiraju cijelu pricu (barem tako kruze kafanske price), izmedu ostalog i poznati kosarkasi.
Ovo mi je najveći bullshit flag. Posebno kad ti je uprava nikad zatvorenija po pitanju informacija, doslovno ništa ne curi van.
Uostalom, budžet je (barem do o ovog prijelaznog roka) bio gotovo sličan onomu iz prethodnih sezona. Nije to ništa puno veće nego nekad i relativno dobro se pokriva iz prodaja igrača. Ako Hajduk ne bude prvi, moglo bi bit problema s navijačima (ali mislim da neće bit toliko ako ne skinu gaće i budu konkurentni do kraja), ali realno, prvo mjesto ti ne donosi neku lovu koja bi te spasila. Donosi je jesen u Europi, a ako ne dođe do nje, onda kreće rasprodaja.
escoban Hajduk navodno prije 2-3 godine nije imao novaca za Caktasa
Mislim da je za Caktaša bilo, ali nije bilo za menadžera.
A što se tiče igrača, Kalinić je doslovno prvi i jedini dosad koji iskače iz onoga što si je uprava zadala na početku. A rekli su da neće dovoditi no-name imena i izslužene igrače na zalasku karijere. Dosad im je svaki transfer bio pogodak (osim možda ozljeđenog Kačaniklića) i donio je dodatnu vrijednost momčadi.