Flipper A kad sam ja rekao da su Dinamo i Hajduk nebitni klubovi, vi ste se smijali. 😃 Nije više ni smiješno koliko su i jedni i drugi, a i treći loši.
Zero Nije da svatko može pobijediti svakoga, već svatko može izgubiti od svakoga. Tko god da bude prvi, molimo boga da ne prođe u neko ozbiljnije natjecanje i da izgubi već u pretkvalifikacijama.
chono Pravi navijaci na Poljudu, svaka cast https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/igraci-istre-sokirani-scenom-na-poljudu-prolazili-su-pored-navijaca-hajduka-a-onada-scene-za-pamcenje---909565.html?fbclid=IwY2xjawJ2mEdleHRuA2FlbQIxMQABHiclB_8qiEla5brzwHigSrUiKAqIjBeTOyUvLh5kQOgX7dAM0gvmtCPvj1sH_aem_4HY2OGUZO5802_WNIb0uYQ
Crnipetarpogani chono ovo je meni za svaku pohvalu a i decki su zasluzili apsolutno igraju bas odličan nogomet
Brijac Jao kad se sjetim kad su po Zagrebu dijelili karte besplatno po ulicama i opet je na tekmama bilo max tisuću ljudi.
Crnipetarpogani Brijac nisu…jedino je pitanje kaj ce sad rijeka i dinamo smisliti da ga maksimalno zakompliciraju
escoban Mislim da se Gattuso bori za titulu najgoreg trenera u povjesti Hajduka. Njemu triba uvest zvjezdice pored igraca kao u FM, mozda bi onda znao bolje poslozit igrace