greyback Prika dobro znas da nije…i dobro znas da vam stalno odgovaramo Ti si inače jako bitan faktor u svojoj grupi pa si informiran o svemu. 😂
Prika greyback upravo to,jako nebitan ali te vase price da su dojavili redari cak i ja znam da nisu tocne. Tko nam je na Rujevici dojavio?Isto redari? Ne treba vas toliko bolit poruka i sto smo je opet provalili,valjda cete jednom uspjet…
greyback Prika Čak i ti znaš da nisu točne. 😂 Uživaj u svojim deluzijama, svi znamo koliki ste pokvarenjaci i kalkulatori.
Heat @crohunter je otkrio Priku u ovoj temi da je iz SAO Bakhmuta pa se pokušava ponovno zakamuflirati.
Prika greyback necu se prepirat…Dobro ti znas sve i dobro znas da nije tako,ne samo s vama nego i s drugima.
Fenix sandidam Btw. upoznao sam brdo predivnih ljudi i imao puno lijepih trenutaka u kratko vrijeme ovdje i upravo zbog toga mi je žao da zbog ovakvih pizdarija pokazujete pogrešno lice grada i regije. Gdje bismo došli kad bi išli izvlačit zaključke o regijama i tamošnjem stanovništvu na temelju navijačkih skupina
escoban https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/osijek-se-oprostio-od-bota-dao-je-otkaz/2626516.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
briatore escoban Vlasnik je debil kojem odgovara da idioti vode klub. Kome je do kokica sa klupskim logom na lijepom stadionu, biti će na pravom mjestu. Sve iznad toga je iluzorno očekivati.
buz escoban Prognozirao sam Gattusu da je bivši do Božića. To se nije ostvarilo samo zbog Dinama. I on i Đalović mogu Dinamu zahvaliti što su još na klupama, imaju sreće što smo mi još gori.
eraserhead Baklja u terenu i igra se Pa toga ima samo u HNLu…stvarno su naši suci lost in space and time