Vjerojatno smo sanjali ove transfere u sred borbe za naslov, to rade svi rivali.

• buz

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Kako guštam. 😄

Volim vas gledati kad se raspadnete. Prezabavno. Odem na Sportnet i malo mi fali da ne počnem drkat od miline kad se svađaju tamo između sebe.

buz Još uvijek ste iza. 😂

Buzu samo spomenete Lokomotivu i nema ga 2 tjedna u temi.

Umjesto da pričamo o sadašnjem nogometu, meni osobno jako zanimljiv HNL i draže mi je gledati nego strane lige. A ovdje svaki put kad Hajduk izgubi ista priča, kao da slušam političare kad kažu di si bio '91. Jer ako ćemo povlačiti paralelu onda možemo reći da je za sve to kriva politika HDZ, koja ima uporište Dalmaciji. Znači sami ste si krivi što je Dinamo vječno prvi.

Brijac Jer si dosadan, neda mi se sa zidom razgovarat.

buz raspadnemo?

To bi vi volili ali daleko smo mi od toga,internet navijaci su najjaci..

A sto se tice sto bi tko volio i mi vama zelimo svo zlo svijeta,bas svo zlo!

Bili su bolji,cestitas i ides dalje.

Ono kad na gamerskom forumu staviš avatar kao da si na Sportnetu 🙄🍌👏

Jesi ti to ljubomoran što ste pred bankrotom?

Prika a vas modus operandi je prati lovu na tisuce mangera, dilera i mini narko boseva Splita, vuci navijace za nos i onda nakon flopa kriviti cijeli HNL, plavo nebo i zubato sunce u veljaci

Pitate se zašto je Dinamo u kurcu?

Soja i piletina

Od toga se živiti nemore a kamoli igrati nogomet

Miro ti si nutricionist ili samo rvacki krkan vulgaris koji voli skvičanje svinje dok se vodi na klanje?

Miro Zapravo smo bolji otkako je to uvedeno.

😄

buz

Aj Buz ne padaj na te ludosti

Izaberi pravi put

briatore skvičanje

Od skvičanja san samo volio tvoje dok si imao ducan a mi kupovali jeftino preko sheranja accountova

Miro hvala na potvrdi da nisam izgubio onaj istančani osjećaj za procijeniti ljudsko smeće.