eraserhead istra, gorica, belupo visestruki broj puta.

20godina kurac, rane 2000te cista dominacija, kadar iz snova. Jebeni Modric je igrao u Dinamu. Tih 20 godina krade je samo mitomanija iz doba Juge, kada se naprasno ubio hajduk koji je bio privilegiran.

Svaki put ista prica, blijedi popuse, igraju za kurac, onda se poteze pitanje nekih krada, urota protiv njih, dinamo iz 1990te i Rijeka kao filijala. I tako u krug, godinama i godinama

Pa potezat ćemo pitanje krađe dok se Dinamo ne izbaci u zadnju ligu kao što i zaslužuje.

Ima more toga što se radilo, ali opet ponavljam, samo to što je Lokomotiva 10 godina puštala utakmice je dovoljno da se Dinamu oduzme pola titula prvaka i izbaci u zadnju ligu. U Bosni se isto svašta radi, ali nikad nije bilo da neki klub ima svoj drugi klub u prvoj ligi koji mu pušta utakmice.

I što je najgore od svega, sve se to zna u tom određenom krugu nogometaša/direktora/novinara/ovih,onih, ali nikog nije briga i svi šute.

Brijac odluci se je li 20 ili 10 godina… samo zbog Sanadera i Vidosevica ista sudbina treba biti i za Hajduk. Samo sto on nema titula jebiga

Brijac Nisu baš sve puštali Dinamu, ponekad je i njima Dinamo kad im treba za drugo mjesto u 5. mjesecu.

crohunter Jedno nema veze sa drugim, cinjenica da je dinamo lopovski klub neznaci da u Hajduku rade dobar posao, da se izbaci dinamo iz lige mozda Hajduk nebi osvojio al bi osvajali drugi klubovi.

@briatore a sta navijaci mogu vise nego podrzavat svoj klub? Nazalost ovo sta se desava Hajduku je normalno kad imas narodni klub, isto se desava i vecim klubovima ala BVB, isto se sad desava Dinamu kojeg je Mamic ostavio u bogovskom stanju sa punom kasom, odlicnim kadrom i poslozenim strukturama i evo vidi sta se desi kad na posten nacin vodis klub 2 godine zaredom cisti kaos u klubu.

Jos jedna cinjenica je da i osvojimo prvenstvo ove godine problemi nebi nestali, idalje su u klubu nesposobni ljudi, sama igra neuljeva povjerenje da ce biti bolje. Mrzim kad se minja uprava ali ovu bi definitivno trebalo maknut, Bilic koji postavi igraca kao sportskog direktora, NO i Bilic koji odobre trenera koji kosta nenormalno puno, novi sportski direktor koji nije napravio nista, opet dovodimo nesposobne strance da igraju ovo nema smisla i samo se mogu nadat da ce sljedece uprava ucit na greskama stare.

Kad god Hajduk izgubi bitnu utakmicu potežu se iste teme. Pozivanja na nepravde iz prošlosti (kojih je bilo) uz dodatno izmišljanje nerealnih scenarija i konspirologija koje u nekim dijelovima graniče sa SF-om, kao insinuacije da si Dinamo i Rijeka međusobno puštaju utakmice. Problem Hajduka je prije svega nezdrav i toksičan mentalitet navijača i rulje koja ga okružuje.

Vjerojatno smo sanjali ove transfere u sred borbe za naslov, to rade svi rivali.

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Kako guštam. 😄

Volim vas gledati kad se raspadnete. Prezabavno. Odem na Sportnet i malo mi fali da ne počnem drkat od miline kad se svađaju tamo između sebe.

buz Još uvijek ste iza. 😂

Buzu samo spomenete Lokomotivu i nema ga 2 tjedna u temi.

Umjesto da pričamo o sadašnjem nogometu, meni osobno jako zanimljiv HNL i draže mi je gledati nego strane lige. A ovdje svaki put kad Hajduk izgubi ista priča, kao da slušam političare kad kažu di si bio '91. Jer ako ćemo povlačiti paralelu onda možemo reći da je za sve to kriva politika HDZ, koja ima uporište Dalmaciji. Znači sami ste si krivi što je Dinamo vječno prvi.

Brijac Jer si dosadan, neda mi se sa zidom razgovarat.

buz raspadnemo?

To bi vi volili ali daleko smo mi od toga,internet navijaci su najjaci..

A sto se tice sto bi tko volio i mi vama zelimo svo zlo svijeta,bas svo zlo!

Bili su bolji,cestitas i ides dalje.

Ono kad na gamerskom forumu staviš avatar kao da si na Sportnetu 🙄🍌👏

Jesi ti to ljubomoran što ste pred bankrotom?