escoban Nitko nemore pobjedit sam sebe kao Hajduk, to je nevjerovatno… Biuk se nije maka sa mrtve tocke odkad je otisa, toliko potencijala a kurac od glave koji se boji svoje sjene
escoban Ma ovo kolo je namisteno 1,10… Nemos virovat, id veike trojke niko nezasluzuje osvojit. Dinamo i Hajduk radi igre, Rijeka radi Miskovica…
dormin Kak se kaže… K M E Inače Hajduk treba promjenit jedno 10ak igrača da bi možda ličio na momčad. Katastrofa. Veza Kalik i Krovinović…o krilima da ne pričam…smješno…
Prika Kako smo mi jadni to je strasno,mene je ubilo od kad je poceo dr dio prvenstva. Ova danas i prosla su utakmice koje su bile katastrofa Mi odavno ne gledamo ni dinamo ni rijeku nego sebe..ali od danas ni sebe ja ne mogu
Brijac Šteta da ovi u VAR sobi nisu vidjeli gol, da snimku na kojoj vide da je gol ne žele pokazati, ali da nema razloga da im ne vjerujemo.
Heat chono Ma ja pomalo zajebavam, ali ne moguće je vidjeti iz ovog kuta, tu je taman na crti iz okomitog kuta. Zapravo, nebitno je li Dinamo pogodio 5 stativa, ako je gol, onda je gol, samo retaji iz HNL-a nemaju gol-linija tehnologiju.