Mislim i ja, rekao bih plus 15, gledao sam Rijeku i to bas nije dobro izgledalo. Pogotovo drugo poluvrijeme mi se nije dopalo. Corvinul mozda i je trebao uci u prvu ligu pa nije mozda bas klasicni drugoligas ali ipak je u istoj zavrsio tek drugi pa se ne moze reci da je neka ubermomcad. Rijeka mora dovesti jednog dobrog napadaca. Isto tako treba vidjeti koga ce se prodati ali mislim da je najbitnije da Fruk i Jankovic ostanu. Pasalic mi je ok ali ne smatram ga bas toliko dobrim da ga Rijeka ne moze uspjesno nadomjestiti, pomalo mi se cini da uvijek na isti nacin pokusava preci igraca i da ga obrane sve bolje citaju ali dobro nisam toliko pratio pa je to mozda samo neki subjektivni dojam.
Gledao sam Hajduk prekjucer i to je jos losije izgledalo. Livaja je stvarno dobro igrao, cak mi se i onaj Bamba svidio ali cini mi se da formacija kojom Gattuso nastupa je u potpunosti promasena. Svaki put kad bi krenuli u kontru i otresli se suparnika negdje na 40m nisu imali kome dodati loptu jer je napadac bio osjecen.
Osijek nisam ni sazetak vidio pa ne mogu nista reci ali kadar mi se cini preslab da bi mogli parirati Dinamu.