Koliko je loš ovaj hajduk, užas. 🤮

Al bi volili da je danas bio dobar hehe

Nakon sto su proslavili pobjedu Dinama utrcavanjem na teren, sada su fino proslavili i gol Rijeke 🤭

Eto, smijenili su Lukšu. Neka slobodno sad ugase klub, ja sam gotov

Koja katastrofa, jedinog iole sposobnog u klubu su smjenili. Stvarno najbolje da ugase cijeli klub.

Garrus_V jedinog iole sposobnog u klubu su smjenili

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Koliki želudac samo imate . . .

OSAM TRENERA je čovik prominia. U svakoj normalnoj branši je to ultimativni dokaz neuspjeha i ikakvog oblika stručnosti i strategije i sportske politike kluba. Sramotan predsjednik. Jedino šta je donia sa sobom je ogroman broj feštara i euforičara koji su mi se do prije nekoliko godina rugali šta idem na Hajduka.

Nisam nasilnik, ali s velikim guštom ću vitlat šake u smjeru takvih ubuduće. Povraća mi se od kluba i ljudi koji ga prate.

Najjači su oni šta sad govore "sad opet sve ispočetka", pa jel to automatski onda govori koliko je loše odrađen mandat tog dubrovačkog trubadura. Zašto bi išta tribalo ispočetka da postoji jasna strategija i sportska politika kluba?

I šta sad kad čovik ostavlja spaljenu zemlju iza sebe? Ko će odgovarat? Jel ikoga sram? Ima li iti malo odgovornosti u klubu? Od strane ikoga?

Tuđim kurcem izlema nebeske kupine, kockanje, pr, euforija, klobuci, Perišić, svi su protiv nas, pa šta bude . . .

MOŽE LI JEDNOM NEKO DONIT SPORTSKOG DIREKTORA KOJI ĆE BIRAT TRENERA I IGRAČE U INTERESU SPORTSKE POLITIKE KLUBA?!

MOŽE LI NEKO JEDNOM U ŽIVOTU DONIT STRATEGIJU KOJA NIJE MRTVO SLOVO NA PAPIRU???

Jedini covik koji je triba ostat je potran, ono cega sam se bojao se desilo. Stvarno mi je pun kufer vjecitog minjanja i nerealnih ocekivanja od navijaca, Jakobusic je preuzeo klub u rasulu donio 2 trofeja i napravio od Hajduka ozbiljnog konkurenta za titulu pa nestvara se veliki klub u roku 2-3 godine… Drago mi je sta se ogromni dio navijaca neslaze sa ovom odlukom, ali opet ima nekih kao ovaj povise koji vjerovatno podrzava i one degenerike koji upadaju u teren

k ne slažem se. Za sportsku politiku zadužen je sportski direktor i ako je tu netko trebao dobit otkaz to je onda Nikoličius. Na stranu da nema odgovornosti za sportski element, ali kao predsjednik je nadogradio sve drugo što je trebalo i podignuo klub za X razina. Nekad je cijeli klub bio u rasulu, a sad "samo" momčad. I to ne kronično. Hajduk u nekoj skupini Europe na ljeto je sasvim izgledan.

Ali za jednu stvar si u pravu, ako je stvarno posložio strukturu na pravi način, tko god dođe bit će dobar. Samo stvarno ne vjerujem da predsjednik nogometnog kluba može opet bit nekakav direktor Podravke, ili neke farmaceutske kompanije, toga se bojim. MORA bit netko sa sportskim iskustvom, s autoritetom, i na kraju s karizmom, jer pozicija predsjednika s ovolikom bazom navijača je više politička funkcija nego išta drugo

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Fenix Slažem se s ovim, koliko ja pratim, bilo je tu grešaka, ali ipak ste krenuli naprijed. Suprotno uvriježenom mišljenju, nije da je do nedavno i Poljud baš bio ovoliko krcat kako je sada, to je isto sve bilo li-la osim na derbijima i ponekoj euro tekmi koju se imali. Broj članova je bio čak i manji nego što ih npr. danas ima Dinamo, a ni blizu ovih 105000+. Sportski dio je ipak najveći tu i najbitniji i tu i dalje šteka, preveliki je to budžet za ništa ili jako malo. Svejedno, jedan dio hajdučkog puka od Jakobušićeva mandata radi tragediju i postavlja se kao da se jedino Hajduk nešto pita oko naslova. To je apsurdno, tu je 9 ostalih klubova od kojih je jedan Dinamo.

Edit: Evo ode i Karoglan. Samo Mr. Football se neda.

Meni osobno je ovo smijesno, tvrde cilj je titula ali ne znaju kako ce doci do nje, sportski direktor zaduzen za struku uziva potpuno povjerenje ali predsjednik je morao otici. Cak ni sportski gledano ne bi rekao da su zadnje tri sezone ogroman podbacaj, Hajduk je godinama vec prije bozica izgubio sve izglede za titulu, sada su tu jako blizu to je za mene s obzirom na okolnosti ipak vise uspjeh nego neuspjeh. Nazalost ono sto se Luksi definitivno mora predbaciti je da je nakon Leke doveo covjeka koji pojma nema i jos uz to mu je cijeli strucni stozer los. Neshvatljivo mi je koliko ozljeda je bilo kod Hajduka to nije sigurno samo stvar nesrece nego i neznanja.

Da..tesko je prihvatiti ali koliko cujem on je bio sam odlucio a ovi nisu htjeli cekati kraj sezone.

U svakom slucaju najbolji predsjednik u zadnjih 20 godina a i vise…

Kostao ga je Karoglan,taj potez nas je sve od pocetka cudio…

Mi nismo mogli ni sanjati da ce otici!

Garrus_V A nije da imas neki blueprint kako doci do titule, pokusali su sa ovim mixom iskusnih exzvjezda i mladim potencjalnim igracima. Cak je to i dobro izgledalo dok se nije pola kadra ozljedilo, i to sta neki experti i novinari sad govore da je sve lose bilo i da niko nevalja od ovih igraca to je smjesno. Odjednom ispada da Sarlija,Uremovic,Meljnak,Livaja,Perisic,Zaper,Lucic,Moufi i mozda jos koji nista nevaljaju a zapravo su odlicna pojacanja naravno bilo je tu i losih transfera ali to je dio nogometa. Doveden je Odida u nadi da ce sa svojim zanjem i iskustvom izbalansirat centar nakraju covik nije napravio nista.

Idalje mislim da zdrav Hajduk ima potencijal biti prvi, moraju Krovinovica maknut i tu naci dobrog igraca i ono sta mi se trenutno cini najbitnije ulozit malo u terene i staff bilo to treneri kondicije ili med staff, nutricijonosti, fizioterapeuti mislim da je to trenutno najveci minus u klubu

escoban sto se tice prehrane,nutricionista i tih stvari znam da su stvari otisle u nebo…totalna promjena u odnosu na ranije,znam da je neka firma iz Zagreba bila uzeta za te stvari i da se stvarno kvalitetno hranilo…

Mene jedino brine medicinska ekipa i ti…

Iako oni svi govore da su ozljede mehanicke prirode isto cudno da nam je cijela ekipa ozlijeđena…

escoban ma nisam ni mislio da postoji blueprint vec sam to izvukao iz izjave onog Pavelina. Ostatak se slazem u potpunosti.