Kako je očajno loš Hajduk, trebali smo bar još gol dati. Teško da će u nastavku biti tako loši. Sad igrači pod tribinu na dogovore. 🫠

Flipper Hajduk jbt kao da nema života 1%.

Eto zato san reka nikad vise, zato par ljudi koji rade samnom ne idu vise na utakmice. Preplate clanstva bog jarac a ovi se vucu po terenu

Uz ovak vjernu publiku i pun stadion morali bi poginuti na terenu.

Perišić 🫡

Moze mi neko objasniti po kojoj logici je Krovinović nogometas?

• buz

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Finaleeeee!!

Kaj ova stoka od torside sad izvodi opet?

Evo pravo lice torcide… rijesite se tog olosa i imat cete klub. Kakva prcija boze dragi

• [deleted]

Brzo je prestalo mirisat

Šteta zapaljenih kontejnera.

Jbt 🙁

Prika kakva to sranja izvodiš

Deadwalker svi imaju huligane, ali ovi dolje vode hajduk 🤭

Utrcali po dres Petkovica

Svakog iz te skupine maloumnih debila locirat, spremit u ćuzu, namlatit ko zadnjeg idiota (šteta kaj to ne smiju) i oderat ih po novčaniku da isplaćuju to sljedećih 5-10 godina.

Žao mi onih normalnih kojih definitivno ima u puno većoj mjeri, a praktički su (ko i klub) taoci ovakve stoke.

Ma sta govoris, tako se voli svoj klub 😅 neredima, razbijanjem i titulom na silu. Ko razmazena djeca kad im uzmes igracku.

Ali zaista lijepi plavi dani u Splitu. Jos je i Dinamo nabio torsidu u fustalu 🤣

Deadwalker hoćeš reci da plavi tim nema huligane?

Svi huligani su sramota. Prvo samima sebi pa onda svojim roditeljima, a i klubu.

Al daj zabri kolko je jadno bit huligan za klub kao Hajduk 🤣

Samo mi je žao Ivana Perišića, mora da je oduševljen gdje je došao. Nakon takve bogate karijere sad će njemu na poluvremenu debili s tribine davati taktičke naputke. A onda će na kraju utakmice morati bježati u svlačionicu. Tužno.