Lik nije najbolji igrač ni u Dinamu.
HNL
Za sad vrhunska bacanja i valjanje po travnjaku Dinamovaca.
Kaže Viki, Petković pomilovao Šarliju, čudi se zašto žuti, pogledam, čovjek ga jebeno ošamario po glavi. Šapit veliki Hajdukovac i gospodin na prema ovomu, uopće mu ne čuješ u glasu za koga navija
Kaneko igračina, svaka čast Bišćani u Šimiću na poslu
Gledam paralelno Dinamo - Hajduk i Liverpool - Man Utd, ne znam koja utakmica je gora.
Ali stvarno, očajan derbi. Dinamo jedan udarac u okvir, Hakduk 0. A Liverpool United isto sranje od utakmice. Kakva koma jbt.
Vrhunac utakmice zračni okret u šesnaestercu Hajduka najboljeg igrača lige pa eto ako ništa, barem sam se dobro nasmijao kod ovakve dosadne utakmice.
Hajduk nikakav, sastav podredio obrani od Kaneka.
Dinamo dominantan, bolji, ali sramotno koliko nema ambicije za golom, pogotovo iz pozicije bodovnog zaostatka. Kao i x puta ove sezone taktiku u završnom dijelu terena svodi na pokušaj izvojevanja penala, ali bacačina po šesnaestercu se ovaj put nije isplatila.
Trebao je biti spektakularan sportski vikend - UFC, Dinamo Hajduk, Liv - United.
Na kraju od svega ispala velika 0.
Hajduku bod kao kuća.
Derbi kao i ocekivano za oci si iskopat, neznam jel ko od vas isao na jug tio sam samo reci kako sam sokiran losom organizacijom dovozenja navijaca od luckog do stadiona… 1 policisko auto predvodi “kolonu” od 30ak auta semafori nisu bili ugaseni, ukljucili nas u normalni promet, policija pici posred zagreba ko luda, svako raskrizije nekoliko auta ostane na crvenom i mora napamet vozit do stadiona, dosli smo do toga da palimo navigaciju kako bi nasli stadion znaci cista katastrofa… Prije par godina promet je bio zaustavljen,semafori ugaseni i kolone su isli expresno uz pratnju policije do stadiona ono jucer je bilo za izgubit glavu… Da je ovako organiziran docek BBB u splitu bilo bi mrtvih glava …
A ulaz u maksimir necu previse komentirat zbili 3000 navijaca u ograde razmaka 3metra, postavili 2 brojaca
Jedino su odlazak sa stadiona dobro organizirali, di je bio zatvoren promet i ugaseni semafori odvedeni smo do luckog bez problema
- Uređivano
Fenix Ako su vec proglasili utakmicu visokog rizika i oni se brinu za sigurnost, onda bi se trebali pobrinit da sprjece incidente. Neznam sta su nas opce okupljali kod luckog i pustali malo po malo kad opce nigdi nije bilo ni pratnje ni policije. I ovo sta sam pisa je vise bilo za sigurnost drugih ljudi treba je samo jedan auto naic sa dinamovim salom i potencjalno bi doslo do sranja di bi vjerovatno najeba “normalan” navijac dinama i uz njega i koji drugi covik u prometu…
Mislim da jako podcjenijes sranja koja su se mogla desit, sve sta triba ti je jedan ludak koji previse popio i eto ti.
Jedino tko u Zagrebu može dobit po lampi ste vi.
Normalni Boysi su u zatvoru, ostali samo ovi fejkeri, zato nije trebala policija.
Pitanje za one s iskustvom i/ili saznanjima
Kako je moguće da se toliko pirotehnike unese na stadion?
Da li oni to unose koji dan ranije? Ili sa sobom nose, pa su pregledi na ulazu loši?
Čisto informativno, nemam nikakvih loših primisli.
Hvala unaprijed!
- Uređivano
Flipper zbilja si ocekivao spektakularan vikend zbog naseg derbija i tekme u kojoj igra man utd?
Brijac realno netocno lik je najbolji daleko u Dinamu ko i Livaja u Hajduku…zalosno je koliko dinamo ovisi o njemu. Jeli on trenutno najbolji igrač lige? Nije ali nije ni Livaja…Bruno je propustio dobar dio sezone a Livaja nije ni sjena onog u zadnje dvije sezone ali ne odlučujemo mi
Torla prijatelju unijeti cu tebe na stadion kak dobro pregledavaju
Fenix zalosno koliko hajduk nije probao napast nikad losiji dinamo i koliko je dinamo nemoćan stisnut hajduk koji je dodao u formaciji ala Mourinho i moli da ga se napadne