A boze mili na ispucavanju jel ovo neka sprdacina

Doslovno ovo 👇🏻

Hajduk je poput poljskih developera - naprave većinu posla, ali onda zadnju zadnju četvrtinu utakmice odluče propucati obje noge i glavu.

Nexus pogotovo prvi gol lopta ide kalinicu u ruke ovaj izbija 🤦‍♂️

Najiritantnija utakmica zadnjih 10 godina.

escoban

Tehnički imali su 4 udarca na gol, 2 njihova i 2 od Eleza i Katića 😔
Uz sve to i suđenje je bilo katastrofa, ne mislim samo na penal… izmesarili su nas.

Fenix

Jesu za jedan… čista ruka na kraju utakmice, poklopio loptu šakom…nije mi jasno čemu VAR i zašto se nije detaljno provjeravalo, ako smo mi na TV vidili da je penal.

Čist penal, koja smijurija od lige.

ne znam da li je bilo penala jer ne znam niti tko je igrao rukom ali mi nije jasno zasto konstantno izbjegavaju koristiti VAR u ovakvim situacijama?

Zar nije da se u takvim situacijama (gol, penal i crveni) napravi tiha provjera putem VAR-a, tj. da suci u VAR sobi odluče pa onda jave glavnom sucu što je bilo ili ako je sumnjivo neka si on sam pogleda?

Fenix penal ko kuca u 95min!
Digla se mafija na noge!

Prika Koja mafija i koji im je točno interes?

Jedi govna seronjo

Eto sad imas sto prijavit cinkercino glupa

Buz tipični navijač Dinama koji proklinje Maminja da ode iz svetinje, ali isto tako mrzi Hajduk koji se jedini bori protiv Maminja i sličnih + pravi se lud, a dobro zna da Dinamo vodi cijelu HNL preko Maminja i ekipe.

Brijac Ne mrzim uopće Hajduk. Smiješne su mi ove teorije zavjere i narativi koji vam se serviraju i koje pušite godinama dok su Hajduk krali oni koji ga najviše "vole". Mamići su prvenstveno pokrali Dinamo i Dinamo je tu najveća žrtva, a ne Hajduk koliko god vas to patilo. Zašto su Rijeka i Osijek na vodećim pozicijama, kako je to Mamić dozvolio, a sad Hajduku ne dozvoljava da bude treći. Hajduk za Dinamom kasni doslovno stotine bodova otkako su zadnji put prvenstvo osvojili. Hoćete reći da vam je oteto svako prvenstvo od onda i da ste imali bolje momčadi. STVARNO?