Od cega boluje ovaj Kalinic lik samo pada
HNL
Kako unistiti sav momentum u sest dana.
Zadnje 4 utakmice 3boda…
Ajde sad su prosle sve jake ekipe vrime je da pocmu igrat…
BREAKING NEWS
Počele pripreme za pravljenje fritula.
Šteta što Krovinović nije išao na rukometno prvenstvo, možda bi bili uspješniji. Čekamo crne kmese i njihovu analizu.
Nesta euforija
Kako to? Kako to?
Dobro je zavrsilo za Goricu, moglo je biti nabijanje gol razlike. 13 obrana
[deleted]
Vidi ovog internet ratnika
Ma biće naslova, no sikiriki
<h1>Hajduk</h1>
Izgleda da je Dinamo v Lokomotiva uvik spektakl
Dinamo los, Lokosi dobri jos neznam kudan je prosao sut za gol Petkovica covik je opalio u 3igraca
Kako je krenulo, Lokomotiva će brzo nadoknaditi sve izgubljene bodove protiv Dinama.
Danas sam igrao za veterane kasine protiv lokomotive. Laganih 2:0 za nas…a dinamo nemre
Poslušao sam i generalno jako zanimljiv podcast. Čovjek je očito stručnjak u svojem poslu, ali je jako jako jako neobjektivan kad je Dinamo u pitanju. Baš je veliki navijač i strastven, gušt je slušat kako je 70-ih i 80-ih išao na utakmice i navijao u onom "starom" Zagrebu, to cijenim i poštujem, ali ima taj veliki problem što se kao takav zamućenog mozga izdiže iznad svih i stavlja svoje mišljenje iznad svih. Kad je pričao Hajduku dođe mi da se izrigam, čovjek doslovno laže i iskrivljuje istinu samo da bi izgurao svoju poantu. Isto kao i mi ovdje, samo je razlika ta što mi komentiramo na forumu i ne doživljavamo se previše ozbiljnima, a on drži prava za HNL i diktira narativ kako se rade prijenosi na TV-u.
Čovjek je toliko odvratno "Dinamovac" da ako nisi navijač Dinama ne možeš ni komentirat utakmice