HNL
- Uređivano
Oko Dinama se vrti nekoliko opcija za transfer l, ili se vrtilo.
Navodno je Bišćan želio dovesti Kotarskog, a nakon njega Pandura, ali oboje bezuspješno. Labrović je preskupa opcija trenutno?
Za obranu je najznačajniji bio lijevi bek Mensah iz Auxerrea, ali u to se krenulo izrazito kasno i nije prošlo. Najnovija želja je Borna Barišić i to tek od zime, a pitanje je koliko je on dugoročno rješenje. Također, gleda se bek Lokomotive. Od stopera u igri je bio neki Tunizanin, ne mogu se sjetiti sad imena, ali navodno da za njega grizu iz francuske prve lige.
Krilo, ide priča da se traži onaj klinac od 18 godina koji je rasturio protiv Partizana, ali Danci neće samo tako prodati. Ibrahim Osman iz Nordsjaellanda. Ovo je praktično nemoguća misija.
Najvažnija vijest je bila da Dinamo želi Pierotta iz Maccabija, ali nije ponuđena dostatna lova. Petković je bio u željama Borussije D. Trabzon je i dalje u igri, a sad su se uključili Saudijci u kojem je Bilić trener.
Ademi - Kinezi traže duplo (1 > 2 mil.). U igri je Trabzon.
- Uređivano
Kako sam bio najlgasniji red je da se poklopim po usima,vise se javljat necu jer ispadam smijesan.
Uglavnom Perisic je bio sve dogovorio a klubovi se nisu uspjeli dogovoriti,onaj tren kad je poletio za Australiju je bio presudan…
Drugi napadac je isto propao u zadnji tren i ovo je sad katastrofa…
Usli smo bez napadaca u nastavak sezone sa Dolcekom na krilu…
Mogao bi jos svasta u vezi transfera ali necu se pravdat.
Tko ce doc na zimu bas me briga!
Vratite Kranjcara
Neka mole boga da Livaja bude fit do sljedeceg roka, mislim da ce ovo bit i vise nego dovoljno za potuc ce za titulu…
Copy/paste s portala
"KLADIONICE su nakon završetka prijelaznog roka u SuperSport HNL-u ponovno korigirale koeficijente na prvaka Hrvatske. Dinamo je prije početka sezone bio ogroman favorit te je na njegovu obranu titule koeficijent bio 1.35, na Hajduk 3.7, na Rijeku 10 i na Osijek 15.
U trenutku u kojem je Hajduk imao 11 bodova prednosti uz dvije utakmice više, bio je izjednačen s Dinamom prema kladionicama, da bi nakon poraza Hajduka od Istre i preokreta Dinama u Osijeku koeficijent na Dinamo pao na 1.75, a na Hajduk skočio na 2.30."
Skužile i klade ko mora biti prvak.
Neki deal koji ukljucuje Perisica?
https://twitter.com/fabrizioromano/status/1700901584471748831?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Ne znam jel imaju kakav dogovor s Perisicem ali Hajduk je bas cudan prijelazni rok odradio, kvalitativno su obranu pojacali ali rekao bih pomalo i prekrcali a u napadu umjesto da dodaju sirine oni se olako rijesili Mlakara. Jedino ako nema netko solidan bez kluba, Kalinic mozda?
Jos uvijek se mogu dovesti igraci bez ugovora..to u nas traje ja mislim 15 dana nakon zatvaranja projelaznog roka
Da al slobodni igraci su sa razlogom slobodni… Tamo ako ulovis prosjecnog igraca ala Benraua je jackpot…
Inače, vidio sam nekidan u Ikei Duju Čopa, tužno je gurao puna kolica. Baš mi ga je bilo žao, zadnjeg dana prijelaznog roka bilo mu je jasno da će ostati u Zagrebu. Dinamo ga neće pustiti nigdje, a neće igrati i s 33 godine to je gotova karijera.
Brijac mislim da su mu platili ostatak i rekli da ide…realno karijera je gotova ak ga ne potpise rudes ili tako neki klub
- Uređivano
escoban pa to govorim za Perisica..ja sam neki dan na svoju ruku rekao da nema nista…jer nisam imao informacije sto je s tim…daj Boze da sam u krivu!
A plan je i od pocetka da on raskine ugovor,da se dogovore pa da potpise za Hajduk…
Nije on bio opcija otkupa mislim da je to svima jasno.
Perisic je i u ovim godinama jednostavno prejak za HNL. Da ga Hajduk dovede mogu protutnjat ligom