HNL
Fenix bio si u pravu prerano sam vam cestitao…nikog euforija ne moze ubit ko hajduk
- Uređivano
Nije Hajduk sam sebe pobijedio i uništio si euforiju, nego ga je Rijeka pobijedila. Nije bilo dosta ni 11 minuta sudačke nadoknade.
Evo izgleda da nema Livaje 3kola bit ce veselo, odlican pocetak u drugi dio sezone
greyback nisam ja ni rekao da je drugačije…cinjenica da rijeka trenutno igra najbolji nogomet a dinamo i hajduk bez ideje u igri
Kad smo kod Brekala, ne volim takve poljuljane karaktere i skeptičan sam
Fenix mislim da si vrhunski pogodio opis "poljuljan karakter". Po meni solidan igrac ali nije dosegao potencijal a nisam siguran da ikad nove. Nije meni krivo za brekala meni je krivo sto su Pjacu pustili rijeci
Crnipetarpogani ja za Pjacu baš jako navijam i obožavam što se vraća u formu. Neće to nikad bit ona razina, ali lijepo je valjao Sigura i Uremovića za vikend. U Dinamu sumnjam da bi dobio takvu šansu
Btw ne znam zašto i malo se gadim sam sebi, ali pratim svaki vikend i Halilovića. Čovjek se isto vraća u formu i…drago mi je
Fenix pa dobio bi sansu…kad dinamo cijelu sezonu na lijevom krilu nema nista…a meni je pjaca na 70 posto bolji od hoxhe
Ode Ljubicic u AEK
- Uređivano
Fascinantna je ta medijska hajka na Dinamo, a nikad bolji i skuplji Hajduk ima više poraza u ligi od tog užasnog Dinama.
Ne kažem da je Dinamo dobar, grozni su i muka je i gledati kako (ne) igraju, ali ovo medijsko izdrkavanje je još mučnije.
chono dnovinari :-)
- Uređivano
buz To sta je Hajduk isto loš (na terenu) neznaci da je ovo neko pritjerivanje medija na temu DInama, vi ste jebeno blizu da udete u krug u kojem se hajduk vec vrti 20 godina. Bez Mamica nema vise gazde i ocito se nezna ko pije ko placa u klubu, stim ako Dinamo bude u govnima kao Hajduk prije par godina nisam bas siguran da imaju toliku podporu navijaca da ce ih izvadit iz mrtvih…
Prepostavljam da i vi vidite da u Dinamu nesto nestima, iako imaju idalje najbolju momcad u ligi neigraju dobro, ako kojim slucajem Jakir izgubi koju malu utakmicu bojim se da je i on bivsi. Nemaju bekova i prodaju Ljubicica za sitne pare koji im moze pokrit tu poziciju, jednostavno sve sta se desava u dinamu ove godine je jako cudno.