Fenix Ja sam išao teoretski. U redu, penali su bili i zasluženo su bili. A Osijek neka se pobrine za kondiciju, taktiku i ponašanje igrača u 16 m. 🙂

buz Imate i VAR sad pa opet vlastitim očima ne vjerujete

Pa evo, sjajan ti je taj VAR koji ne vidi dva metra zaleđe Istre, ali zato nekoliko minuta analizira i traži prekršaj koji nitko nije vidio.

chono jesam, relevantniji sam. Znaci pred golom si, u 16m, lopta je u tvojoj kontroli, suparnik je fulao, maznuo te po misicu, padas na pod i to bi trebalo pustit bez sankcije?

nisi, relevantan si koliko i ja. Dakle, skoro pa nikako, a tako možemo komentirati iz istog statusa. Ponavljam opet jer očito me se ne čita dobro. Prekršaj koji se nije vidio, nije ga vidio ni sudac par metara udaljen, jer je bezvezan i većinom se ne sudi, a VAR-u je trebalo nekoliko minute analiziranja da ga uopće dosudi. Stvar je kriterija. Vidimo se iduće kolo, ako bude ijedan takav udarac da VAR ne intervenira pa da se ne sudi prekršaj ili penal, bez obzira kojem klubu se radi te u kojoj minutu, srat ću koliko god treba.

Fenix nekoliko minuta analize si imao i za Hajduk, desetke minuta nadoknade samo kako bi zabili gol. Na kraju su ga popili i neka jesu.

Kakvo zalede Istre? U zadnjoj tekmi na Poljudu?

Fenix A sporost jest problem. Ali nije samo kod nas. Na Rijeka - Lille Portugalci su isto dugo pregledavali situacije kod golova. Lige petice isto traje nekad i po 5 min. Vidjet ćemo što će biti u idućim kolima.

chono Nadoknada je trajala toliko jer je Erceg nokautiran ležao na terenu. Nadoknada je inače bila dodijeljena 6 minuta i sasvim realna je bila. Doduše, Hajduk je bio toliko očajan da nebi zabio ni u 30 minuta nadoknade. Ali Istra je bila još gora, a zaleđe je trebalo biti. Nije se ni gledalo ni sudilo.

Ali ti sad samo sereš da bi srao, tako da se sad stvarno povlačim iz rasprave. I jedni i drugi smo glupi smo ko kurac što uopće išta pišemo

Fenix ta situacija je bila u analizi HNSa, cista situacija. Sad ga bas kenjas na veliko. Ali ok, cijela Pula vam se pocela smijat. Dobro je da se polako svi bude i ismijavaju kmecanje.

Fenix Odličan,top pojačanje plus baš želi igrat za Hajduk.Nama baš takav igrač treba jer smo Krovinovića stavljali na šesticu i žrtvovali ga i sad ga svi pljuju.Nije nikad igrao tu poziciju a sa dolasko Žapera smo to riješili.

Koliko znam još par igrača čekamo…napadači su fokus

@Fenix

Još uvijek ne razmišljate o gašenju ove teme? Nema tu ništa kvalitetnoga za pročitati godinama (barem ne nama koji ne navijamo niti za jedan HNL klub), već smo došli pročitati neku kvalitetnu informaciju ili raspravu….. ovo je presmješno/prežalosno….

Prika Znaci ovako bi tribali izgledat, nezelim vidit Krovinovica u prvoj moze bit dobar za uci sa klupe isto kao i Odida.

Livaja

Sahiti Pukstas Dolcek (triba nam krilo ASAP)

Zaper     Sigur 

Meljnak Ferro Sarlija Moufi

Torla Ne čitaj onda temu, možeš je sakriti. Lp.

escoban Perišić i ne znam tko još od napadača…ali Odida je meni strašan igrač…ja ti ga volim nenormalno..

Dolček?mene strašno protiv Istre naljutio,da sam trener idućih 10 godina ne bi zaigrao

buz Ne čitaj onda temu, možeš je sakriti. Lp.

Znam da mi ne vjeruješ, ali sam znao da ćeš se ti prvi javiti.

Iako ne znam zašto si išta pisao, tagirao sam drugu osobu.

Prika Odida je klasa to se vidi, ali covik nemoze igrat priko 60min bolje da ga u 50oj uvede sa klupe. A krilo nam jako fali, dolcek je uzasan dajaku je jos gori Sahiti nekad top nekad flop stvarno nemamo rjesenje

escoban da slazem se…krila su katastrofa…govorim ti jos najmanje dvojica dolaze koliko znam…sa ovakvim krilima ne mozemo napadat 4.ligu…Sahiti dosta pogubljen…nije onaj pravi…meni je zao Mlakara…nisam nikad pitao ali mi se cini da su jedva docekali ga prodat…pa opet u 2.ligu Talijansku…svasta…pod hitno krila…a sa Zaperom konacno oslobađamo okova ostale igrace….

Da je Dinamo u pitanju išli bi na tribine i tražili mobitele od ljudi koji su snimali.

eraserhead imas sliku u ravnini, legit gol, nema zaleda. S druge strane pored opravdanih penala Dinama i dalje ne vidite na snimkama nista.

Glava, stopalo iza linije, rame u ravnini s linijom. Ciao

chono

Prestani trollat više ovaj napaćeni narod! Đubre! Proklet bio na malu gospu 2023!

Pusa

Jebale vas glupe crte vec par dana

Jedine bitne crte su one sto se naprave na janjetu kad se vrti na raznju i sokovi se cide pomjesani sa soli, moze i na odojku

Aj moze i crte od ramsteka sto ih naprave gradele

I a kraju krajeva ostaju jos jedne koje ne koristim ali su opet bolje od tih vaših