Brijac Jel to Romano shvatio da kad pises o Hajduku ljudi klikaju i komentiraju 😂

Jer normalno on neprinosi novosti iz ovakvih liga

5 dana kasnije

Flipper iskreno sam skroz otupio. Previše se odužilo, a i on sam je ozlijeđen i neće zaigrat najmanje do travnja. Ako će se obvezat i na iduću godinu, može, a ako je samo na pola sezone bolje da ni ne dolazi

Fenix Slazem se, ako je samo za ovu sezonu onda ce ispast supcina… Tesko ozljeden igrac koji ima 35god opcije su mu neki osrednji takijanski ili njemacki klub ili ako je gladan novaca MLS/Saudiliga.

I službeno je 🙂

Čini se da nakon posudbe slijedi free transfer tako da ostaje u Hajduku i nakon ove sezone.

escoban sve sam kao nešto otupio, a na ovo krenule suze koliko je dobro

Evo webshop im pao 😂😂😂

Jel vama radi HajdukTv na smartTvu? To je prije islo sad mi nece, radi samo na tabletu i mobu

escoban ono kad su prije nekoliko mj nesto mijenjali izasla je skroz nova aplikacija. Tako da radi EDIT: Mislim na Adnroid tV

Neka

Sada nastaje dar mar u jogurtaša

Blitvaja ce puknuti od muke jer vise nije u centru paznje

Nastace nered u svlacionici

A korist imamo samo mi

Jedino što vrijedi su stvari sa malim d….

Vidim na Instagramu se i Rakitić nudi

Neznam jel ovo pravi topic za ovo ili onaj malo smijeha ili treba novi pod nazivom vjerovali ili ne

Pogledao upravo presicu i sviđa mi se što nije sijao patetiku. Novinari ga pokušavaju uhvatit u onu standardnu da kaže da mu je ovo najveći trenutak karijere, a čovjek osvajao LP, lige petice, medalje na SP…

Samo radit i to je to

Super da će takav igrač igrati u HNL-u, kakva god mu bude forma nakon takve najteže nogometne ozljede. Možda utre put i nekim drugim licima koja bi volio da se vrate u HNL.

Ovo moze biti samo dobro za Hajduk i HNL