Kaže Mišković da ovo što su Jakirović i Dinamo napravili je sportska sramota. Iako sam navijač Dinama, razumijem. Mislio da će probat dovesti Tomića, Garciju ili nekog drugog slobodnog trenera.

Ali ako je istina da je navodna otkupna klauzula bila 100 tisuća eura, Damir je kreten par excellence.

buz vjerojatno u izostanku argumenata ti sad skrećeš na Hajduk. Ali ako baš trebamo, ima Hajduk putra koliko hoćeš i neću nikad opravdavat dosta toga odvratnog kod njega, ali Dinamo je ne jedna nego iks razina iznad.

Ovo što je Dinamo sad napravio je govnjarski potez koji čak ni Mamić nebi potegnuo. Nije toliko glup. Vjerojatno najljigaviji potez ikad u HNL-u. Nadam se da će se sad skroz zatvorit vrata tog feederskog odnosa. Najbolje minirat tamo negdje 200m poslije Bosiljeva u smjeru juga.

Već kad ga je jučer Fićo spominjao, Mančesta nogirao Greenwooda.

Ne znam mogao je Jakir reći ne hvala, niste me htjeli prije, ne trebate ni sad. On će nositi najveći teret.

Dinamova najaca filijala opet pomaze u teskim danima…

escoban koliko ih ima, cijela liga? I k tome uzeli naslov prije Hajduka. Prejadni ste s tim kukanjem.

Sto se tice novog trenera, supacki potez, ali legit jebiga

Fenix ako ja @buz odgovorim onako kako zelim i napisem sve sto mislim o njima i kad mi date ban i izbacite s foruma je li se ja mogu ponovo s nekim drugim nadimkom prijaviti?

Mogu li znati koja je kazna jer imam u dvije teme nesto za rec?!

Sjetio sam se da i Dalicu imam nekoga spomenuti

Prika ne možeš. A što bi ti njemu uopće pisao, jer kad bi bilo obrnuto pisao bi isto 😄

chono koliko ih ima, cijela liga?

Jedno pola lige. U jednom trenutku si takav odnos imao s Osijekom, Rijekom, Lokomotivom i koji god još klub iz ZG bio u ligi. Jedino u našoj ligi u čitavom svijetu klubovi u top 4 redovito pojačavaju ili su pojačavali najvećeg rivala, do te mjere da se radije prodavalo Dinamu nego nekom izvan HR za isto ili manje novaca. Sve iz interesa. Doduše, to se mijenja od kad nema Mamića. A ova nova uprava, ili barem jedan dio nje, kao da se trudi porušit mostove. Nula senzibiliteta. Žao mi je Rijeke sad, ali nije da se žalim kao navijač Hajduka.

Sjebat će vas sve jednog dana Marsa.

Fenix daj imena igraca i ponude tih klubova van HR. Daj i cifre Dinama koji je bio spreman kupiti i sloziti najbolju momcad sto zna kako bi dominirao. Evo za Bockaja je trga pola Europe. Drmica isto zeli sama elita danasnje scene. Jebote faken Orsic je zavrsio u zadnjoj momcadi PLa. Pretjerujete, ali ono bas mega.

Fenix Bayern Munchen, doslovno su kupovali sve što je valjalo iz Bundeslige.

chono ajmo se ne pravit glupi i slijepi. Na koncu i sama Rijeka je osvojila prvenstvo s Dinamovim igračima. Otvori si aplikaciju i pogledaj koliko i koji igrači su sve dolazili u Dinamo iz rivalskih klubova.

Sve je legitimno, ali sustavno se slabi liga, a rezultat toga je da Dinamo ima 40+ seniora na ugovoru, a kao nema tko igrat. Čisti dokaz toj tezi je i ovo s Jakirovićem. Jaki sigurno nije neki dugoročni projekt kluba.

EDIT:

buz još jedan šupački klub.

U našoj ligi nijedan trener nije dugoročni projekt. 😆

chono vidim igrače koji su bili ili su postali Dinamovi igrači. Pogledaj si Ofenzivin današnji podcast, sva tri komentatora su iz Rijeke i oni će ti najrealnije reći kako, zašto i zbog čega

Fenix ti si napisao nesto sasvim drugo, ali ok. Moj skolski kolega je te godine bio prvi golman Rijeke. Naravno da je Dinamo kupio top performere od prvaka HR. Tko ce kupiti? Gorica?

Problem Hajduka je i da osvoji ligu, pa jos jednom i jos nekoliko puta i dalje ne bi bio izbor ni prevaga za igrace koji zele igrati Europu, jer nisu napravili niti hoce u dogledno vrijeme nista da tamo i ostanu. Pretkolo ili dva i to je to. Kome se realno igra HNL?

Brijac ma vec sam smislio nadimak…bio bi Prika2… 😁😁kad oni nesto krenu nama govorit ja bi popizdio

Ma dajte, koliko je Dinamo kupio igrača da spasi klubove, ali doslovno. Kad je počela suradnja s Rijekom? Kad je otišao Talijan. Nestalo love. Kupovalo se igrače koji nisu za Dinamo samo da se spase pojedini klubovi.

Možemo mi komentirati, ali nećemo znati koji je "deal" danas pao.