Kakva klasa. Blažićko kao da je umro netko
HNL
Opet Theophile. Koje iznenađenje.
- Uređivano
Prasičko ko da komentira sprovod
S drive strane ML10 Bog Otac nogometa
0-2 Blažičko je pustio suzu
Ale aleeeeee
Ovaj komentator moze bar glumit neku neutralu , a ne ko da mu je mater umrila kad Hajduk zabije!
Hvala Gustafson “nije do trenera”
- Uređivano
- Uređivano
Prika pa nisu bili u pravu, hajduk je prije velike gospe ispao iz europe.
ne zelim te provocirati stvarno mi je uzasno drago zbog pobjede ali ova ekipa je pre skupa da bi igrala samo hnl na jesen stoga mislim da je ukupno gledajuci ovo do sada sve napravljeno kad se zbroji vise neuspjeh nego uspjeh.
samo sto je momentum definitivno na hajdukovoj strani i to se treba ozbiljno iskoristiti prije nego sto krene euforija.
Navijao danas za Hajduk mada je Osijek moj klub ali ovo je fenomenalno za nastavak prvenstva da su četiri kluba u par bodova i teoretski svi još u igri za naslov. Naravno sa navijačke strane bi volio da se dogodi čudo i Osijek podigne pehar ali treba biti objektivan i reći da gledano čisto po roosteru i Dinamo, Hajduk i Rijeka su po kvaliteti ispred nas. Bjelica izvlači maksimum iz radničke i trkačke ekipe kojoj poprilično fali poneki individualac Livajine kvalitete. Sretno svima u nastavku i neka najspretniji i najsretniji dođe do naslova ( a da nije Dinamo za promjenu ).
To je to, taman ce jedna utakmica bez gledatelja pomoc da se osvoji prvenstvo
Blažičko kmeči što nema krova na stadionu pa da zato ima malo gledatelja. Ne bih se složio.
- Uređivano
Dinamo razbije Tottenham i uđe u 1/4 nekoliko komentara. Hajduk pobijedi Dinamo, gori svemir. Veselite se. Treba izaći iz depresije.