Kakva klasa. Blažićko kao da je umro netko 🤣

Opet Theophile. Koje iznenađenje.

Prasičko ko da komentira sprovod 🤦‍♀️

S drive strane ML10 Bog Otac nogometa 😆

0-2 Blažičko je pustio suzu 😂

Ale aleeeeee

Ovaj komentator moze bar glumit neku neutralu , a ne ko da mu je mater umrila kad Hajduk zabije!

Hvala Gustafson “nije do trenera”

A cuda ljudi moji...a strucnjaci nam prognozirali do Velike Gospe da cemo trajati!

Prika pa nisu bili u pravu, hajduk je prije velike gospe ispao iz europe.

ne zelim te provocirati stvarno mi je uzasno drago zbog pobjede ali ova ekipa je pre skupa da bi igrala samo hnl na jesen stoga mislim da je ukupno gledajuci ovo do sada sve napravljeno kad se zbroji vise neuspjeh nego uspjeh.

samo sto je momentum definitivno na hajdukovoj strani i to se treba ozbiljno iskoristiti prije nego sto krene euforija.

Navijao danas za Hajduk mada je Osijek moj klub ali ovo je fenomenalno za nastavak prvenstva da su četiri kluba u par bodova i teoretski svi još u igri za naslov. Naravno sa navijačke strane bi volio da se dogodi čudo i Osijek podigne pehar ali treba biti objektivan i reći da gledano čisto po roosteru i Dinamo, Hajduk i Rijeka su po kvaliteti ispred nas. Bjelica izvlači maksimum iz radničke i trkačke ekipe kojoj poprilično fali poneki individualac Livajine kvalitete. Sretno svima u nastavku i neka najspretniji i najsretniji dođe do naslova ( a da nije Dinamo za promjenu 😆 ).

gusterko Osijek ako osvoji naslov treba kupiti barem 5 kvalitetnih igrača kako se ne bi sramotio po Europi. Kadar pretanak.

Previse pobjeđuju strefit ce me srce!
        Garrus_V u pravu si ali zlobnici su ciljali na prvenstvo!
        @gusterko krivo sam te tagirao...prika navijas za svoj klub i vjerujes pa sto bude...
        Nista nije nemoguce

Prika ma shvacam, samo kazem hajduk ako zeli biti prvak mora da ostane fokusiran ali kako poznajem juznjake vec spremaju docek na rivi za igrace.

@Prika

Ako ovo nije tvoj gamepad razočarao si me

Garrus_V ma tako se slavi!
            Gori i nebo i zemlja!
            Moj @Brijac meni u stanu samo kvake nisu od Hajduka a sve drugo je odavno od Hajduka!

Bas previse pobjeđujemo!

To je to, taman ce jedna utakmica bez gledatelja pomoc da se osvoji prvenstvo

Blažičko kmeči što nema krova na stadionu pa da zato ima malo gledatelja. Ne bih se složio. 😃

Dinamo razbije Tottenham i uđe u 1/4 nekoliko komentara. Hajduk pobijedi Dinamo, gori svemir. Veselite se. Treba izaći iz depresije. 😄

Loki podjebavanja sad na stranu, ali Dinamo u navodno lošoj sezoni opet igra EU proljeće, na 2-3 boda je od prvog mjesta i ima u blagajni sigurno 5-10 milijuna za pojačanja.

Bilo tko drugi bi ubio za takvu sezonu.