Ja kao navijac Dinama od kad znam za sebe (bio sam clan kluba dok je bio jos HASK Gradjanski) nikad nisam bio ovako indiferentan glede rezultata u ovoj sprdacini od lige. Svejedno mi je ko je prvak, peti ili deseti na ljestvici, ne pratim vise uopce to jer mi se gadi. Rijeka apsolutno zasluzeno prvak, da ih volim ruku na srce bas i ne, ali opet kazem nije me briga. Jedino mi je jako zao i sram me sto se i Dinamo i Hajduk i Rijeka moraju natjecat u ovoj trecerazrednoj seoskoj ligi umjesto da se svake godine vodi krvava i kvalitetna borba za vrh u kojoj bi imali 3 odlicne momcadi koje bi konkurirale za ozbiljnije europske rezultate umjesto da na zdrijebu europskih natjecanja treneri momcadi iz drugih drzava otvaraju sampanjac cim izvuku nekog od hrvatskih klubova. Medjutim tako ce nazalost i dalje biti jer iz hrvatske lige ovako jadne kakva jest niti jedan klub nece ostvariti nikakve rezultate osim rusiti neslavne rekorde koje nitko ne uspijeva srusiti. Pri tome ne mislim na bljeskove Rijeke u zadnjih par sezona u Europi, svaka im cast, ali ne vidim nacin kako bi mogli niti oni ugrozit skupinu klubova u nekom europskom natjecanju. Nazalost. Iako ne navijam za njih, itekako bi volio gledat recimo jedan dobri jaki Hajduk ili Rijeku koji bi u Europi casno branili hrvatske boje i kada bi protivnici sa dozom respekta ulazili u tekme s njima znajuci da ih ceka zajebana i ambiciozna ekipa. Sanjarim, izmisljam, ali izgleda da nam to jedino i preostaje.