Nemogu ovi supci da nezabiju u +90…

Sta mislite jel Jakir bivsi?

escoban Nije, jer igrali smo ok, pogotovo u prvom poluvremenu (dvije stative). Samo nikako zabit, a uredno primimo gol iz svake protivnikove prilike.

buz Ja bi volio da ostane bar do sljedece tekme sa Rijekom trebalo bi biti vatreno…

Da, bila bi baš lijepa priča da mu Rijeka presudi 😆

Kad vidim tko nas vodi bolje da sutimo…ali i njihov strucnjak je taj level 😀

Jedna na račun nas Hajdukovaca kad ostarimo i kad dobijemo unuke 😆

Meni treba jedno prvenestvo…liga prvaka skupine i idem u penziju…novine pod guzicu i na zapad sa kokicama…

Ko Barcelona igramo…kako igramo!!Kako Hajduk igra

Giphy - World Cup 2018 Futbol GIF by Sporza

Prika kako igraju? Slušam na Hajduk TV, Ćurković cijelo poluvrijeme u ekstazi

Fenix ajme prika igraju ko nikad!

Najbolji Hajduk ove godine!

Livaja se vratio,Zaper,Uremovic,Sigur….Sahiti…igraju ko nikad!

Ako ovo dobijemo ide sve u picku materinu,euforija ko da smo prvaci svijeta

Sigur bolji od Dani Alvesa

Daj stavi u gifove Livaju kako me prci da mogu stavit svaki put kad zabije gol taj gif

Prika Daj stavi u gifove Livaju kako me prci

Giphy - ron burgundy GIF

I drugo poluvrijeme katastrofa.

Rutinski

Prvo najbolje drugo lose…

Idem u mrak malo sam sa sobom…tuce mi srce,popio sam tableta a nikako da se smiri…a u prvom sam svrsio 10 puta tako da mi nema jebanja iducih mjesec dana

Link za neki kvalitetan stream ili za yt link? Ako može netko postaviti uoči utakmice večeras (za DZG ofc). Hvala.

Dinamo izgleda kao propala vojska. Mislim da je večeras za Jakira gotovo. Ovo je, bez obzira na kvalitetu igrača, loše. Pristup, akcije, forma. Katastrofa.