Brijac prika moj nista mi ne govori…bio sam klinicki mrtav..bila je nedjelja i taman negdje oko 20h me presjeklo…onda sam nekako na aparatima bio do ponedjeljka kad sam negdje cuo jedan glas u daljini koji govori Leko Leko….pokusao sam doci sebi ali odjednom sam letio…vidio cvijeće…sunce…Raj…i krajickom oka vidim Karlogana…on leti prema meni u balonu rozom…tako sam sretan bio sto sam ga vidio…pricali smo smijali se kako je on trener…i kako mi govori prika moj ne nerviraj se vidis da se sale..toliko sam sretan bio da sam odjednom prodisao…svi se cudli kako sam zivnuo skacem veselim se…ljubim…svi su rekli cudo!on je ziv…govori…GOVORIIII

I kad smo popricali prvo sto sam doktore pitao je kako mi je Hajduk?!

Kazu oni Karlogan nam je novi trener i svi se u glas nasmijase..

Dok god je tako rekli su mi imas dvije tablete svako jutro za popiti,zelene su boje,svaka ima 5mg…na taste ih popijes i samo se smijes…

Ja se dva dana smijem…treba se ljubiti i voliti…Smijeh je ljudi lijek!To zapamtite!

nemojte grube rijeci jedan drugome govoriti..

Ljubav je zivot evi ti srce ❤️

Evo vam svima srce

Giphy - league of legends love GIF by HyperX

Jakire jesi spakovao kuvere?

Vise me nasikira ova pobjeda nego bilo koji poraz, tebe belupo stisne u 16rac zadnjih 20min ? zatvaras utakmicu i povlacis se protiv belupa? Alo imas li srama… I onda slave ko da smo pobjedili City

escoban Vi bar svoje jadnike morate gledati jednom tjedno, a mi ove naše invalide dva puta. 🥲

escoban čovjek je radio niti dva dana s momčadi, s obzirom kakvi su bili prije ovo je kao LP

jel ovo moguce 🤦‍♂️ lokomotiva …

Ono kad pobjedu protiv Lokomotive slavimo kao da smo pobjedili Real i Barcelonu zajedno… 🤦‍♂️

7 dana kasnije

VAR kada treba pregledati situaciju na stetu Hajduka….

Giphy - john travolta hair GIF

Nemogu ovi supci da nezabiju u +90…

Sta mislite jel Jakir bivsi?

escoban Nije, jer igrali smo ok, pogotovo u prvom poluvremenu (dvije stative). Samo nikako zabit, a uredno primimo gol iz svake protivnikove prilike.

buz Ja bi volio da ostane bar do sljedece tekme sa Rijekom trebalo bi biti vatreno…

Da, bila bi baš lijepa priča da mu Rijeka presudi 😆

Kad vidim tko nas vodi bolje da sutimo…ali i njihov strucnjak je taj level 😀

Jedna na račun nas Hajdukovaca kad ostarimo i kad dobijemo unuke 😆

Meni treba jedno prvenestvo…liga prvaka skupine i idem u penziju…novine pod guzicu i na zapad sa kokicama…

Ko Barcelona igramo…kako igramo!!Kako Hajduk igra

Giphy - World Cup 2018 Futbol GIF by Sporza

Prika kako igraju? Slušam na Hajduk TV, Ćurković cijelo poluvrijeme u ekstazi

Fenix ajme prika igraju ko nikad!

Najbolji Hajduk ove godine!

Livaja se vratio,Zaper,Uremovic,Sigur….Sahiti…igraju ko nikad!

Ako ovo dobijemo ide sve u picku materinu,euforija ko da smo prvaci svijeta

Sigur bolji od Dani Alvesa

Daj stavi u gifove Livaju kako me prci da mogu stavit svaki put kad zabije gol taj gif