Matador Nadao sam se da Äe iskoristiti reprezentativnu pauzu na najbolji moguÄi naÄin. Ali ovo je oÄito toliko limitirana ekipa da je žalosno za gledati.
herc Od sutra nova pjesma na radiu SluÅ”ajte nas wanna be prvaci prugeri i tovari, stiÄi Äe vas naÅ”a ruka i u Gorici š¶ Ne znam tko joÅ” sve mora letjeti iz Dinama da doÄu k sebiā¦
Matador Ispada da moraju kupiti 8 igraÄa na zimu da se vrate u borbu za HNL, a priÄa se o nekom proljeÄu u Europi.
Centurion buz Dinamo: Evo vam titula spliÄani, uzmite je crkli dabogda. Hajduk: Ne, neka je vama, purgeri raspali, neka. Rijeka: Koji je kurac ovima...uzecu ja kad se nudi Osijek: Mi smo retardi
buz escoban Pa nije poraza imao u 10-ak utakmica Äini mi se. Ok nije baÅ” ni pobjeÄivao masu, ali bar nije gubio.
Fenix Ne pamtim kad sam bio u veÄoj depresiji zbog Hajduka nakon ovoga s Osijekom. Äak ni u najgorim danima nije bilo ovako. I nekako je sve sjelo na svoje mjesto noÄas, žao mi Leke, ali baÅ” djeluje kao ispravna odluka. Å est utakmica onakvog nogometa ne može preživjeti nitko na svijetu, vidi se iz aviona da je do trenera, ali igraÄi su isto piÄkice s onakvim govorom tijela.
escoban Mene nesmeta sta je Leko dobio otkaz nego sta je Karoglan novi izbor. I nije mi utjeha sta nema izgubljenu utakmicu sa Hajdukom aki znam da smo igrali jos gore nego sad kad je on bio⦠Hajduk bi triba biti agresivna prgava momcad sa puno prilika a zadnji godina igramo najruzniji nogomet u HNLu⦠Moj bi izbor bio Tramezani (kad Kek nemoze) covik je od uzasne ekipe uspio izvuc najbolje zanima me kako bi bilo sad da dobrim kadrom.Isto tako smjesno mi je da jedna Rijeka izmine 20igraca i trenera i opet igraju dobar nogomet.
Fenix Slusam u pozadini presicu i vec je najavio da ce (pokusat) vratit Kalinica. Nesto su govorili i zasto ga je Leko potjerao, ali promaknulo mi je. Ne sumnjam da ce Ofenziva uskoro pokrit