Matador Nadao sam se da će iskoristiti reprezentativnu pauzu na najbolji mogući način. Ali ovo je očito toliko limitirana ekipa da je žalosno za gledati.
herc Od sutra nova pjesma na radiu Slušajte nas wanna be prvaci prugeri i tovari, stići će vas naša ruka i u Gorici 🎶 Ne znam tko još sve mora letjeti iz Dinama da dođu k sebi…
Matador Ispada da moraju kupiti 8 igrača na zimu da se vrate u borbu za HNL, a priča se o nekom proljeću u Europi.
Centurion buz Dinamo: Evo vam titula splićani, uzmite je crkli dabogda. Hajduk: Ne, neka je vama, purgeri raspali, neka. Rijeka: Koji je kurac ovima...uzecu ja kad se nudi Osijek: Mi smo retardi
buz escoban Pa nije poraza imao u 10-ak utakmica čini mi se. Ok nije baš ni pobjeđivao masu, ali bar nije gubio.
Fenix Ne pamtim kad sam bio u većoj depresiji zbog Hajduka nakon ovoga s Osijekom. Čak ni u najgorim danima nije bilo ovako. I nekako je sve sjelo na svoje mjesto noćas, žao mi Leke, ali baš djeluje kao ispravna odluka. Šest utakmica onakvog nogometa ne može preživjeti nitko na svijetu, vidi se iz aviona da je do trenera, ali igrači su isto pičkice s onakvim govorom tijela.