Pojma nemam tko je Vlatka Peras ali ako je ovo istina ne cini mi se kao pretjerano pametna osoba.

Torgue znači netko tu sere, a smrdu jedni i drugi

Navodno da dolazi i Mierez u zločesti Dinamo, do petka bi trebala bit potvrda.

Sopić u Rijeci.

Rijeka - velika šteta.

Dinamo - mislim da po korištenju igrača, Japanac, Francuz, Menalo nemaju što tražiti u Dinamu. Emreli opet pokazao - ništa. Igrali su kao i do sada, samo su bili bolji u završnici. Iako, i tu je bilo sreće jer je Ljubicic opet brljao u obrani, ali Spartin napadac se nije snašao. Treba ovdje dobre tri-četiri akvizicije.

Klasu ja mislim da (bar za EL imaju), Jakir je očito digao voljni moment i imali su sasvim drugačiji pristup i mentalitet. Ja sam zadovoljan.

@greyback Hoću te vidjeti preko puta u nedjelju?

buz

Pomalo, moran prvo prit doma živ i zdrav iz Lillea.

escoban šteta što je u Hajduku morao igrat na neprirodnoj poziciji. Pamtit ću ga po dobrome, strašno zahvalan i borben igrač. Posebno u fazi obrane gdje moraš igrat i za igrača manje – Livaju

Fenix i za igrača manje – Livaju

Prika kad ovo pročita:

Mlakar je bas klasicna spica koja mora igrati na krilu, naravno da nece tu pruziti najbolje partije.

Garrus_V Inače bih se složio, ali to se onda manifestira u krivim kretanjima po terenu i slično, jer se ne nalaziš na svojoj poziciji. No, njega jebu neke druge stvari, koje ne bi trebale profesionalnog nogometaša, na kojoj god poziciji bio. Uostalom, dovoljno govori činjenica da je otišao u 2. ligu.

Garrus_V Klasicna spica kojoj je realizacija 0, nema zavrsnicu, nije brz, nezna driblat, nije dobar u skoku,nije jak da ce moze ogradit. Jedino je dobro sta je borben i vraca se nazad . Pisu da je placen 2,5 mil sta mi je jako tesko za povirovat i sa 500k bi dobro prosli…

Kakva igračina je Petković. Nadam se da će otići iz Dinama do kraja roka

Fenix Ako prodaju Petka neka ode cijela uprava.

Rijeka protiv Hajduka i Dinama cista 0 bez prilike doslovno

escoban Perisic 2021 2022 2023 2024 <3 #believe