Nexus Pogledao slučajno vaterpolo (Jug - Mladost), a ono tamo pune tribine, bez distance. Ko tu koga jebe? Smijeh s ovim mjerama.. Stvarno se igra odlično. Svakako sam za Osijek!
Fenix Godine i godine pišanja Dinama i HNS-a po svemu konačno su kulminirale. Imamo dva Dinama na prva dva mjesta. Lokomotivi kao momčadi, igračima i treneru svaka čast. Napravit ovo čak i bez navijača je jebena stvar. I igraju najbolji nogomet u ligi.
gusterko Kao navijač Osijeka moram čestitati Lokomotivi na osvojenom drugom mjestu, mi smo trebali odigrati bolju tekmu. Prvo poluvrijeme smo jedva dvije akcije spojili. Jebat ga puno se stvari potrefilo, prvenstveno neigranje Pere i Lacike u najvažnijoj utakmici sezone. Drugo poluvrijeme se išlo na glavu bilo je par dobrih prilika pri rezultatu 1:1 ali je falilo i malo sreće. Teško je odigrati cijelu sezonu sa praktično 11 dobrih igrača i bez kvalitetnih zamjena ali Osijekovo vrijeme tek dolazi. Za slijedeću sezonu bolji trener i još koje kvalitetno pojačanje i vjerujem da se može do drugog mjesta a u budućnosti ko zna možda i napad na titulu. Uglavnom svim našim klubovima želim puno uspjeha u Europi a nama ostaje utjeha da je ovo bila najbolja sezona u zadnjih par godina 😊
ThaUrban gusterko Za slijedeću sezonu bolji trener i još koje kvalitetno pojačanje i vjerujem da se može do drugog mjesta a u budućnosti ko zna možda i napad na titulu. Treba sad ne prodat igrače
Prika Sto je sa ovom temom? Zadnji put se pisalo kad je Hajduk bio prvak u njoj... Nema nitko tko prati hnl? Majko mila pa oci ce vas zabolit od pustog gledanja u igrice
someone Prije sam znao barem popratiti rezultate, danas niti to ne radim. S obzirom da me (trenutačni) Dinamo ne zanima niti 1% tako me ne zanima niti HNL. Sve više limitirano vrijeme koje dam gledanju i praćenju nogometa sad raše usmjerim na PL i La Ligu.
Prika Heat haha...ma prika Hajduk je prvak svijeta!! Stvarno igraju ko ku... dobro si i rekao,muka mi bilo sto pisat.Bolje da nisam ozivljavo temu😂😂
escoban Ja pratim hajduk svaka cast igracima svaki put me motiviraju i daju za razmisljat da si kupim kopacke i krenem igrat nogomet !
Fenix Hajduk loš, ali HNL kao liga nikad nije bio zanimljiviji. Igra se dobar nogomet i svatko svakoga može dobit.