mislim da rijeka ne prodaje nista ispod cijene. mocinic ni meni ni u jednom trenutku nije bio bog zna kakav igrac, mislim rano je debitirao kao mulac ali to u ono vrijeme kad je rijeka mogla doci do bodova iskljucivo kad kreilach nesto napravi ili iz kornera, jednostavno nije bilo tesko. ocekivao sam kako su dolazili bolji suigraci da ce se i on dizati ali eto tu je 5 godina i treba mu zahvaliti i prihvatiti rapidovu lovu. sad bas vidim na transfermarktu da se radi o €2M sto bi bila odlicna cijena treba jos pricekati jer znaju ovisno o izvorima revizirati cijene ali obicno su u njemackom govornom podrucju gotovo nepogrjesivi.
jos kad pogledamo ostale cijene, za HNL stopera s 29g dobiti €1,3M, za brezovca koji ne igra nikakvu ulogu i ima 30g, €300K. za balaja se tocno nezna ali prica se da je izmedju €1.1M i €1.5M sto je za tako loseg napadaca dosta dobro. jedino sto je realno ispod cijene je odlazak leskovica u pescaru za eto malih €1,3M, medjutim tu su neki drugi faktori. ostala godina dana ugovorne obveze, igrac posto poto htio otici, suspenzija jer nije htio potpisati novi ugovor, jbg klubovi ne drze uvijek sve u svojim rukama.
malo je nezgodno sto su se dva od tri najbolja stopera prodala ali jbg takav je nogomet. elez i sofranac sigurno nisu ona zvucna pojacanja koja su ljudi ocekivali ali ne treba ih otpisati takodjer tu je i niko datkovic(status?). svi ostali transferi su bili i nuzni s obzirom da je rijeka nagomilala poprilican broj igraca koji realno vise ne bi ni dobili priliku u bijelom dresu.
HNL
samo jako danas i bjezimo dinamu u startu 2 boda
koliko man utd daje za pogbu toliko mi moramo dat za najbolje ljecnike svijeta samo da osposobe ohandzu da moze igrat cijelu utakmicu i bit cemo prvaci svijeta
Mislim da je vrijedno da spomenem da je Osijek dobio Lokomotivu u gostima i da je sada nakon nepuna 4. kola na 3. mjestu nema mjesta euforiji ali ako se po jutro dan poznaje mislim da će ovo biti napokon jedna bolja sezona za klub iz mog grada a još je i Ejupi potpisao na 3 godine polako ali sigurno se slaže sasvim solidna ekipa za hnl :)
Koga zanima utakmica:
https://www.youtube.com/watch?v=M-g6xNTwmm4
Sudac je katastrofalan. Poklat ce se po terenu.
Prekrasan gol Roga! Tika-taka na djelu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koga zanima utakmica:Chat sa strane je čisto groblje
https://www.youtube.com/watch?v=M-g6xNTwmm4
Sudac je katastrofalan. Poklat ce se po terenu.
Razvaljotka čista...
Što je najgore, Hajduku sad slijede redom: Osijek, Maccabi, Rijeka pa opet Maccabi!
Rekao sam već. Hajduku je trebao samo jedan kvalitetniji protivnik da ih razvali...
Samo što ni Dinamo nije nešto impresionirao...ali eto zasluženo svejedno iako je Hajduk bio bolji prvih 20 min.
Da, Hajduk je prvih pola sata čak "letio" na krilima punog Poljuda! Kasnije su se jednostavno ispuhali i individualna kvaliteta je prevagnula (onaj Ismajli igrač manje)...
Rog je ovom prezentacijom definitivno izborio kartu za inozemstvo! Bojim se samo kako će dinamo izgledati bez njega i Pjace...
Bojim se samo kako će dinamo izgledati bez njega i Pjace...I dalje prejako za ostatak lige, a preslabo za Europu...
Zabrinut sam za svog prijatelja Priku , ako je preživio očekujem da mi sad čestita
Zabrinut sam za svog prijatelja Priku , ako je preživio očekujem da mi sad čestitahaha teska srca slomljena cestitam
poraz je dio sporta,ali boli kako i koliko su izgubili.zna svatko ziv da je dinamo bolji ali eto,ja i da se danas ponovo igra reko bi da ce dobit hajduk,to je u krvi
Prika pravi si laf :, iskreno volio bih da Hajduk bude jača momčad i zbog navijača i općenito lige.
Ostaje europa navijat ću naravno i za Hajduk.
Dojucerasnji kapetan austrije iz beca alexander gorgon potpisuje za rijeku. Prosle godine je u austrijskom prvenstvu imao 19 golova i 9 asistencija. Samo je soriano uspio zabiti vise(21).
Na papiru perverzno pojacanje.
Gledam "jadranski derbi", odlična utakmica zasad!
Hajduku poklonjen penal i oprošten crveni karton (drugi žuti Bilyia).
Rijeka briljira i dominira i ne mogu prežaliti što su u ždrijebu EL imali peh pa su kao nositelji izvukli one Turčine... :(
Mislim da ove sezone Dinamo ima najžešću konkurenciju za obranu titule u poslijednjih nekoliko godina, Rijeka je stvarno odlično posložena!
Gledam na rezultatima, 0-0, pa 1-0, pa 1-2, reko ziher.
Dom Sta se dogada ovo, jel Tata platio par glavnih ljudi pa su povukli jos parsto ljudi sa sobom ili stvarno svi Boysi se vracaju?
Ako se svi vracaju onda je apsolutna tragedija.
Koliko njih uopće smije na stadion? Mislim, lako to boss sredi.