mislim da rijeka ne prodaje nista ispod cijene. mocinic ni meni ni u jednom trenutku nije bio bog zna kakav igrac, mislim rano je debitirao kao mulac ali to u ono vrijeme kad je rijeka mogla doci do bodova iskljucivo kad kreilach nesto napravi ili iz kornera, jednostavno nije bilo tesko. ocekivao sam kako su dolazili bolji suigraci da ce se i on dizati ali eto tu je 5 godina i treba mu zahvaliti i prihvatiti rapidovu lovu. sad bas vidim na transfermarktu da se radi o €2M sto bi bila odlicna cijena treba jos pricekati jer znaju ovisno o izvorima revizirati cijene ali obicno su u njemackom govornom podrucju gotovo nepogrjesivi.
jos kad pogledamo ostale cijene, za HNL stopera s 29g dobiti €1,3M, za brezovca koji ne igra nikakvu ulogu i ima 30g, €300K. za balaja se tocno nezna ali prica se da je izmedju €1.1M i €1.5M sto je za tako loseg napadaca dosta dobro. jedino sto je realno ispod cijene je odlazak leskovica u pescaru za eto malih €1,3M, medjutim tu su neki drugi faktori. ostala godina dana ugovorne obveze, igrac posto poto htio otici, suspenzija jer nije htio potpisati novi ugovor, jbg klubovi ne drze uvijek sve u svojim rukama.
malo je nezgodno sto su se dva od tri najbolja stopera prodala ali jbg takav je nogomet. elez i sofranac sigurno nisu ona zvucna pojacanja koja su ljudi ocekivali ali ne treba ih otpisati takodjer tu je i niko datkovic(status?). svi ostali transferi su bili i nuzni s obzirom da je rijeka nagomilala poprilican broj igraca koji realno vise ne bi ni dobili priliku u bijelom dresu.